fredag, mars 09, 2007

Guerlain Shalimar

Denne er en klassiker fra 1925, et virkelig flaggskip, skapt av Jacques Guerlain. Førsteinntrykket er nesten røykaktig, men det forsvinner fort til fordel for en herlig orientalsk vaniljeduft. Denne vil jeg alltid ha i min samling!

Toppnote: Bergamot, mandarin, seder, sitron
Hjertenote: Patchouli, jasmin, rose, iris
Basenote: Vanilje, benzo-styraks, Peru-balsam, lær.4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er mammas yndlingsparfyme, hun får den hvert år til jul av pappa :) Har hørt at det er kun to steder i verden man kan få kjøpt parfymen i originalflakongen; i Guerlains flagship store på Champs-Elysées, og på Gimle parfymeri i Oslo :)

Anonym sa...

Det virker som du har en stor interesse for parfymer - selv bruker jeg sjelden parfyme fordi jeg ikke tåler det så godt. Men det jeg lurer på er hvor lenge en parfyme holder seg (i tilfelle jeg skulle få lyst til å ha en stående...). Blir de ikke harske etter hvert?

Glamourbibliotekaren sa...

Kristine: Forundrer meg ikke; Gimle rocks!! :)

Grammatiker: Ja, jeg er mer enn gjennomsnittlig glad i parfymer... og hvor lenge de holder seg, varierer fra parfyme til parfyme. Jeg har sjelden opplevd at de har forandret seg eller mistet duften. Det har kanskje skjedd med et par femten år gamle miniatyrflasker... men de større parfymeflaskene holder ofte i årevis. Men som sagt - det kan sikkert variere kraftig. Jeg har vært heldig med mine.

elisabeth sa...

å den bruker mamma også! Det har hun alltid gjort! Mmmm savner mammaen min... (hun bor så langt unna!)

Populære innlegg