lørdag, mars 03, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Shopping i Oslo

Hei
Jeg og noen venninner har tenkt oss en shoppingtur til Oslo i den nærmeste fremtid. Siden vi ikke er så veldig kjent der lurte vi på om du hadde noen tips om hvor vi burde gå og hva som er bra. Vi har lyst til å unngå de vanlige butikkene som er ellers rundt i landet, så vi kan finne kule klær som ikke så mange har her hjemme;) Helst ikke for dyrt, men litt kan det koste vi har tross alt spart litt til denne turen. Håper du kan hjelpe.

Tusen takk for flott blogg med masse god hjelp og hyggelig lesing.

Mvh
Beate


Hei!
Hvis dere vil unngå kjedebutikkene som finnes overalt ellers, tror jeg det er en god idé å satse på Bogstadveien/Hegdehaugsveien. Kjedene finnes der også, men muligheten for å finne butikker dere ikke har hjemme, er stor. Ta t-banen til Majorstua og gå ned Bogstadveien og Hegdehaugsveien, på kryss og tvers, Zara og Massimo Dutti og Guess og Oasis og Corso Como og Voga og Koma og Max Mara og jeg vet ikke hva, men du vil i allefall finne mye i forskjellige prisklasser. I sentrum er det verdt å få med seg Steen&Strøm, som har mange fine butikker i tredje etasje (Bruuns Bazaar, Tiger of Sweden, Mexx, Shirt Factory, Filippa K osv). I første etasje ligger det en Mangobutikk. Og hvis dere er på jakt etter sko, er det mange av dem også i Bogstadveien - og i Grensen i sentrum. Second-hand finnes ved Kirkeristen, i Storgata (UFF Underground). Og hvis dere ender opp downtown til slutt, er Byporten bedre enn Oslo City. Dette er bare eksempler altså, jeg har sikkert glemt mange viktige butikker.. Det er jo så mange fine butikker som ligger spredt over hele byen, bak slottet, på Grünerløkka, på Bislett.. men jeg har fokusert på hvilke *strøk* det er flest butikker i her. Husk forresten å avlegge en visitt ved MAC-disken i parfymeriet på Glasmagasinet!
God shopping!

mvh Glamourbibliotekaren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skovveien må man jo få med seg, masse fine butikker der! Enkelt hvis man er i Bogstadveien/Hegdehaugsveien, bare ta til høyre på ett tidspunkt og følg Skovveien til Frognerveien.
Anne

Anonym sa...

Tusen takk for svar. Nå gleder jeg meg til shopping og koselig jentetur til storbyen ;)

Beate

Minisize Me sa...

Er dere først i sentrum etter en tur i Bogstadveien, så synes jeg Paleet med bla. Shoe Lounge, Tatler og So Sophie er et must. For ikke å snakke om United Bakery, som har blitt kåret til det bakeriet som har Oslos beste boller :-) Steffen, Louis Vuitton, Mulberry og Corso Como i Akersgaten er også verdt å få med seg. Når dere først er i sentrum!

Populære innlegg