lørdag, mars 03, 2007

L'Artisan Parfumeur Passage d'Enfer


Denne ble laget mot slutten av 1999 for å markere overgangen til år 2000. Jeg la min elsk på den ved en L'Artisan-disk en eller annen gang, jeg tror det var i 2005, og jeg investerte omsider i den i fjor da jeg var på bryllupsreise i Toscana. I den fine byen Lucca ligger det en bitteliten spesialbutikk som har de lekreste parfymer, deriblant L'Artisan Parfumeur. Jeg har for vane å kjøpe parfyme når jeg er i utlandet, noe som gjør at jeg husker reisen og tiden rundt den bedre. For meg er det mye morsommere enn å kjøpe f.eks. klær eller sko.

Passage d'Enfer tilhører familien Oriental-Woody og har følgende noter:
Toppnote: Lilje
Hjertenote: Røkelse
Basenote: Hvit musk, aloe, benzo-styraks.

Selv synes jeg røkelsesduften er svært dominerende. Lovely.

5 kommentarer:

Mari sa...

Jeg er ingen stor parfymebruker, men nå begynner min parfymeflaske å bli tom. (Jeg vet, shame on me som bare har én parfyme! Jeg har hatt flere, men har gitt dem bort fordi jeg gikk lei etter veldig kort tid. Feilkjøp rett og slett.)
Jeg vet at du har skrevet om Aqua di Parma før, og den vet jeg at jeg liker. Har du en anelse om hvor man kan få kjøpt den i Stockholm? De hadde den ikke på flyplassen da jeg var ute og reiste sist...

Glamourbibliotekaren sa...

Acqua di Parma er veldig eksklusiv i den forstand at den ikke selges så veldig mange steder. Jeg tror omtrent de bestemmer fra høyeste hold hvor den skal selges.. I Norge selges AdP kun hos Gimle parfymeri i Bygdøy Allé. I Stockholm skal den finnes på NK, muligens i herreavdelingen... (Har aldri sett AdP på flyplasser, kun i eksklusive varemagasiner og litt finere butikker.)

Anonym sa...

De selger AdP hos parfymeri Koch i Bergen. Fin blogg :)

Tanken teller sa...

Favorittparfymen til min forlovede :) Flott blogg dette!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! :)

Populære innlegg