onsdag, april 11, 2007

Crabtree & Evelyn Vanilla

Denne kjøpte jeg i London våren for åtte år siden, og derfor er den for meg veldig vårlig. Jeg er glad i duften av ren vanilje, men de fleste forsøk på å lage parfyme av den har vært mislykkede og kunstige. Blir de for "foody" og kvalme, og lukter som kjeks eller annet bakverk, er de uinteressante. Denne fra Crabtree & Evelyn består min vaniljetest. Den er ganske fyldig, men allikevel ikke tung. Det lukter ekte varm vanilje blandet med hvite friske blomster, noe som gjør den luftig og fresh. Biiiittelitt musk og amber er det også. Dessverre er den utgått, men jeg har absolutt så jeg klarer meg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei kjære glamourbibliotekar!

Har lett etter en ren vaniljeduft lenge, men har ikke funnet noen som er akkurat slik jeg vil ha den. Jeg vil gjerne at den dufter mer "kjeks" enn musk.(Musk gir meg hodepine). Har du noen tips?

Og samtidig, jeg har alltid hørt at parfyme blir harsk etter 1-2 år, hvordan oppbevarer du dine?

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Body Shop har en ganske ren vaniljeduftolje. Jeg kommer ikke på flere som man får tak i her i Norge, men skal tenke litt til!

Jeg oppbevarer mine mørkt, og de holder i årevis. Tror det varierer veldig fra parfyme til parfyme.

Anonym sa...

Tusen takk for tipset både med oppbevaring og vanilje! Skal sjekke ut Body Shop.

Molly sa...

Hello! I have been searching for Vanilla by Crabtree for years...unfortunatly, I don't speak..Finnish? If anyone speaks English, I would truly appretiate a translation of English, German or French, that you offer (preferably English) regarding whether this product is for sale or not! :)
Thank you!
Kiitos!

Glamourbibliotekaren sa...

Hi, this product is not for sale - I haven't seen the vanilla line in stores for years. However, the Body Shop Vanilla is similar. You should at least give it a try :)

Anonym sa...

Var på cubus klesbutikk fikk tak i en nydelig liten flaske som heter sweet vanilla deilig lukt.

Solrunn

Populære innlegg