fredag, mai 19, 2023

Her.

 


I mai kan man ikke være borte fra hagen altfor lenge, det skjer så mye og man vil jo ikke gå glipp av et eneste sekund i den fineste tida. Nå blomstrer alle frukttrærne samtidig - morelltreet, alle epletrærne, alle plommetrærne, og ikke minst det rosa kirsebærtreet. Det er så fint at jeg blir helt matt. Vi har startet hageselskapsesongen, det kommer gjester både lørdag og søndag, og duften av blomstene fyller hagen om kvelden. 

Jeg plukker buketter av narsisser, det kom opp så mange i år. Jeg glemmer helt bloggen. Jeg tok ingen typiske blogg-bilder på turen forrige uke, det faller meg ikke inn å skulle dele særlig mye lenger - utover de bildene jeg legger ut på Instagram (som uansett bare er fra hagen for tiden). Sånn er livet nå, og sånn vil jeg at det skal være også. 

Og nå ser jeg jammen at syrinene er på vei ut. Knall-lilla knopper ruver over den minst like knallfargede gule forsythiahekken. 


Vi får komme oss ut!  

Takk for denne gang, det har vært hyggelig å stikke innom her igjen. 13 kommentarer:

Inger sa...

Du har en aldeles nydelig hage, takk for bildene du deler på Instagram. God helg!

Marit sa...

Takk for nå! Koselig at du stikker innom innimellom.

Anonym sa...

Takk for nå, så koselig det har vært å være på besøk her igjen denne vakre våren🌸🌿

Anonym sa...

Takk for hyggelig bloggjensyn! Håper uansett du skriver noe mer i en eller annen form i fremtiden - du skriver så poetisk og inspirerende om det nære og enkle, og dermed trylles hverdagen litt om for leserne også! God sommer!

Anonym sa...

Takk for nå! På gjensyn, du vil bli savnet!🌸☀️

Anonym sa...

Jeg kan i grunnen ikke si det noe bedre enn dette selv! Akkurat slik er det, nemlig♡ Takk for nå, gode Glamourbibliotekaren! Fortsatt god vår og snart sommer:) Fra K.

Ingerid sa...

Takk for denne gang, det var trivelig! Det er gullkant på det du skriver!

Anonym sa...

Takk for denne gang! Mvh SJ

Anna sa...

Det var en glede å følge med på innleggene dine! Håper at vi snart ser deg igjen :)

Marianne sa...Tusen takk for nå 🌸 Det har vært en glede å lese det du deler og se de vakre bildene!

Clara sa...

Takk for vi fikk et koselig glimt av Glamourbibliotekarlivet igjen. Håper det dukker opp noen innlegg igjen når du plutselig føler inspirasjon for det. Høst-tankene dine pleier alltid å være så hyggelige og inspirerende! Henger ellers med på instagram og hagelivet i sør. :D Det ser herlig ut - her regner vi bort mens vi kjemper oss gjennom mai og lengter til det endelig skal bli ferie sørpå! :) Riktig god sommer!

Susie sa...

Klok avgjørelse, Glamourbibliotekaren ❤️

Maje sa...

Jeg har hatt så altfor lite tid denne våren og forsommeren til å skrive, og derfor var det ekstra deilig at du stakk innom bloggen en tur igjen. Dine små hverdagslivsblikk, anbefalinger om musikk, påminnelser om å ta frem det fine man har.. det har gjort godt. Ha en riktig god sommer, og takk for nå! Håper du tar turen innom igjen senere dersom inspirasjonen plutselig dukker opp igjen.

Populære innlegg