fredag, april 13, 2007

Glamorøs fredag


Vær hilset, kjære lesere! Nok en etterlengtet fredag er her, og jeg tenker å gjøre som Audrey: Høre på plater hele dagen, dyppe dypt ned i nostalgiens underverden med King Crimsons "Red" fra 1974, og deretter Winterreise av Schubert og den nyeste til Rickie Lee Jones. Glamourbibliotekaren stiller i dressbukser og hvit skjorte, og Tiffanys-smykker i ører, rundt hals og på ringfinger såklart. Parfyme: Serge Lutens' Vetiver Oriental. Planer for aftenen: Kake på Pascal!

Ha en fin fredag alle sammen, og rapporter gjerne om hva som forgyller deres dag!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Min glamorøse fredag begynte med ren leilighet, nytt sengetøy og en lang kveldstur i går! Nå er det skriving foran pc´en med fin musikk i bakgrunnen, før yoga-time starter helga for alvor. Planer for kvelden: Konsert med det som kalles Londons beste live-act. Lover godt! God helg og takk for veldig fin og inspirerende blogg!

Anonym sa...

Flott dag i dag, tross et ruskevær uten like. Har på meg nye jeans, grå t-skjorte fra j.crew og svart omslagscardigan fra Bruunz Bazaar. I halsen har jeg knytt mitt nye sjokoladebrune Louis Vuitton silkeskjerf (min fødselsdagsgave til meg selv :). Etter jobb er det en bytur og kafé, sammen med en god vennine og så rolig hjemmekveld med middag, litt vin og min kjære.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

I dag er det litt bling-glamour her. Kjøpte en langermet t-skjorte i Japan. Fargen er sort, på brystet står det "Let them eat cake" med gotisk skrift og bak er det to revolvere i blanke studs. (Jada, ganske harry. Jeg har den på for fronten.)
Kvelden blir nok ganske uglamorøs, med en febersyk mann og en leilighet som bærer preg av utpakking fra påsketur.

Mari sa...

Her er det hvit sommerkjole for förste gang i år. En 50-tallsaktig med hvite (vevde) prikker, og under har jeg svart pologenser og svarte strömpebukser. Röde sko, svart skinnjakke og röd hårböyle.
Sminken er inspirert av Audrey selv, med eyeliner a la 50-tall og MAC Sophisto på leppene.
Leiligheten er nesten ferdig etter flytt, og i kveld blir det nok en liten innflytningsdrink.

Anonym sa...

jeg hadde glemt at det var fredag og tenkte ta på meg nylappede jeans, men nå må jeg nok tenke om... väret og dagen gjör at mine bronsefargede ballerinasko får väre utgangspunktet i dag. Resten får jeg se.

Anonym sa...

Etter noen heller uglamorøse dager med robotprogrammering i København, er jeg endelig hjemme igjen. Planer for aftenen er poppunkkonsert i Oslo, lite glam på undertegnede denne uken ;)

Anonym sa...

I dag har jeg på meg nye bling bling øredobber fra Snõ of Sweden, svart kasjmir genser og svarte støvletter. I kveld blir det en lite glamorøs kveld på meg ettersom jeg skal være med kjæresten å skru bilstereo;)

Anonym sa...

Wow - King Crimson er ellers ikke det første jeg tenker på når noen sier Glamour, men det er jo på et merkelig vis litt dekadent musikk? Husker at jeg satt om igjen og om igjen og telte til 13 i det lange midtpartiet på Starless - ei perfekt låt til fredag 13.!

Hm glamourplaner for helga? må visst gjøre en innsats der...

elisabeth sa...

Graviditet fører her i gården til glamorøs tirsdag, onsdag, torsdag OG fredag... de eneste anstendige klærne som fremdeles passer er kjoler! I dag en sort, langermet, knelang med blondekant nederst, v-hals og søte grå ullknapper fra Castro trend, samt sort strømpebukse og støvletter. Og mørke-aqua treperlesmykke for å sprite opp den svarte looken. Sol og vårvær gjør at glam-følelsen kompletteres, etter jobb venter blomsterinnkjøp og treningsøkt med venninne. God helg! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Dette høres strålende ut! Dere sprer glamouren til folket!

Fruen: Meget dekadent og sofistikert; obo og fioliner og saksofoner. Robert Fripp kan jammen å skrive fine melodier. Jeg prøvde nettopp å dele inn 13-takta til en mer naturlig 6/8 + 7/8, men jeg er litt usikker på om det egentlig blir rett. Det er nok 13/8. Eller.. må tenke litt til.

Jenny B sa...

Jag har en vid, hallonröd kjol med glittrande blomsterbroderi, och till min vita topp har jag ett halsband med ett stort rött hjärta OCH en lång rosa-röd scarf med ros-tryck. Ikväll skall jag på libanesisk restaurang med mina kolleger, det blir jättekul!

Glamingeniören, vad fin din chokladbruna LV-scarf låter!

Anonym sa...

høye hæler, miu miu kåpe, fcuk kjole, kasjmircardigan. forgyller helgen med innkjøp av arvo pärt stabat mater og lyserosa roser i morgen..

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny B: God fornøyelse i aften!

Anon: Hvilken innspilling av Arvos Stabat Mater? Hilliard-ensemblet fra 1987? Den beste, ifølge meg!

Anonym sa...

Jenny B: takk skal du ha, jeg er veldig fornøyd. Skjerfet heter LV Monaco Scarf, og har diskrete ton-i-ton LV logoer som jeg falt for :)

Anonym sa...

stemmer, hilliard rules ;-)

Populære innlegg