fredag, april 13, 2007

L'Artisan Parfumeur Piment Brûlant

Denne er blant mine nyeste erobringer, kjøpt på L'Artisan-butikken i Thompson Street, SoHo, NY. Jeg sniffet den første gang i Paris i fjor høst, og den falt i smak fra første stund. Veldig sammensatt og svært unik. Jeg tenker først og fremst rabarbra... men den inneholder helt andre noter:

Rød pepper, myk kremete sjokolade, vanilje, nellik, valmue, musk, amber.

Glamourbibliotekaren says rabarbra allikevel. Yum!

4 kommentarer:

Jenny B sa...

Hurra, den har jag också, och den är så god! Jag har inte hittat något som liknar den. Många parfymer som skall dofta choklad får snarare en konstig doft av fett, och ingen choklad. Men den här luktar gott på ett eget, sofistikerat sätt.

Glamourbibliotekaren sa...

Helt enig, "sjokolade"parfymer lukter ofte underlig. Men jeg synes ikke det er noe sjokolade i Piment Brûlant egentlig! Må sniffe nærmere. Jeg er fiksert på rabarbra :-D

Solander sa...

Rabarber? Jag har luktat på den som hastigast men kände ingen rabarber, bara röd chili som jag inte tyckte så mycket om. Jag är helt tokig i rabarbernoter i parfym! Underbarast av alla är den krispiga, gröna rabarbern i Comme des Garcons Sherbet Rhubarb, men de sötare, mer gourmetartade rabarberdofterna Burberry Brit Red och Le Prince Jardinier Ciel Mon Jardin! är också fina.

Glamourbibliotekaren sa...

hehe, jeg har ofte helt andre inntrykk av parfymer enn det notene sier.. Enig i at CdG sin Sherbet Rhubarb er fin, testet den senest i ettermiddag! Den står på ønskelista. BB Red kjøpte jeg i fjor sommer, den er vidunderlig. Men jeg synes faktisk Piment Brulant minner litt om den!

Populære innlegg