fredag, mai 25, 2007

Casual Glam Friday

Ah, fredag igjen. Lovely. Siste arbeidsdag før en hel uke med fridager for min del! Det inspirerte til en casual look: Viktor&Rolf for H&M t-shirt, svart cardigan, jeans, Nike Sprint Sister, Coco Chanel, og et par bittesmå engleøredobber som nesten kan kalles vintage, haha.. de ble kjøpt på Urban Outfitters i Santa Monica, Los Angeles, i 1995. Svarttrosten jubler utenfor mitt åpne vindu, og jeg drikker glamorøs grønn te fra tesalongen Mariage Frères i Le Marais, Paris. Nå skal det spilles musikk her i glamourhovedkvarteret!

10 kommentarer:

Anonym sa...

I dag har jeg på meg sort, knekort kjole og mintgrønn cardigan med matchende støvletter. I ørene har jeg nye perleøredobber. Er faktisk sol her i trøndelag, så i dag skal jeg kose meg ute.

Anonym sa...

Litt casual glam her også. Starta dagen med en take-away latte fra byens beste kaffested. Har på meg jeans, svart topp i "bestefarmodell" med knapper, silkeskjerf i halsen og nytt tynt sølvarmbånd. Snart er det helg!

Mari sa...

Jeg slutter meg til casual-gjengen. De deilige lyse nettene gjør det helt uimotståelig å sitte oppe LITT til, så i løpet av uka har jeg fått mørkere og mørkere rigner under øynene. Matches i dag av mørkebrun enkel topp, og rødt armbånd. De sommerlige klærne jeg egentlig ville brukt, sparer jeg for å legge i glamkofferten som i morgen reiser sammen med meg til en gresk øy!

Anonym sa...

Juristen klakker på skyhøye heler, iført sort genser med puffermer, samt perler i beste Chanel-stil (med litt godvilje iallfall!). I skrivende stund utnyttes et stille øyeblikk på jobb; hvit te, og siste innkjøp av Bachs kantater på ipod.

Mari sa...

Jeg må bare tilføye at dagens leppestifvalg kjennes bra: Clinique almost lipstick i fargen Black honey, lenge siden sist.

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Jeg føler meg ansvarlig for å ha pushet Black Honey! :) Det er noen år siden, eller hur?

Anonym sa...

I dag er det hvit linbluse og nye smale jeans med høyt liv fra Vero Moda. Er egentlig ganske fornøyd med at høyt liv er tilbake, ingen flere bekymringer for hva som dukker opp mellom bukselinning og t-skjorte når man sitter ned. Ekstra glam med langt kjede med brune tre- og glassperler og gylden lenke som jeg kjøpte i Tokyo.

Snåta sa...

Her er det veldig casual: treningsbukse og t-skjorte! Har fri og nyter dagen og skal jeg på trening! God helg / pinse!

Anonym sa...

*sukk* hjemmeeksamen og null stil for meg. Men neste fredag! Da skal jeg levere besvarelsen klokka 12, og DA skal det kjøres glam da! Får heller drømme om det, her jeg sitter og råtner foran pc'n.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Bra innsats som vanlig!

Fruen: Lykke til; det er bra du tar noen skrivepauser i blant og lar deg glamourifisere av bloggen! :)

Populære innlegg