onsdag, mai 23, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Medaljong

Hei,
takk for glamorøs side og inspirasjon til å nyte livet. Lurer på du vet hvor man får tak i fine medaljonger? Slike man kan ha bilde inni? De er nydelige. Kanskje du kan lage en "finn stilen" med et slikt smykke?
Hilsen Anne


Hei!
Jeg tror vi får spørre leserne! Noen som har sett medaljonger for å ha bilder i nylig?

mvh
Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg har faktisk sett en, men jeg lurer på om det var medaljongøredobber. Jeg er ikke sikker, men det var i alle fall på Gina Tricot.

Men hvorfor ikke gå i brukthandler og finne en nydelig emaljemedaljong? Det finnes sikkert i de fleste brukthandler. Og emalje er så fint!

Anonym sa...

Secondhandaffärer! Där är de gamla och fina med lite patina, precis som de ska vara.

Anonym sa...

Jeg så flere da jeg var på jakt etter dåpsgave til min niese tidligere i vår, de fantes hos gullsmeder i Oslo sentrum i hvertfall.

K for Kvinne sa...

Jeg skal kjøpe en sånn til min mor i gave, og på ebay.com ligger det ute veldig mange. Hvis du ikke har erfaring med ebay fra før, krever det registrering og litt prøving, men det er veldig greit. Medaljong heter "locket" på engelsk, så hvis du skriver inn det i søkefeltet får du hundrevis av medaljonger å se nærmere på. Du kan også begrense søket til bare å gjelde gull, sølv, vintage eller annet. Lykke til.

Populære innlegg