fredag, juni 29, 2007

Glamorøs fredag (og helg)God fredag alle sammen! Glamourbibliotekaren hilser eder fra skjærgården! Her skal glamouren stråle hele helgen - vi begynner med morgensol på balkongen, to flotte konserter i Risør kirke i dag, ett års bryllupsdag i morgen hvis feiring vil inkludere massasje i spaen på formiddagen, konsert på Stangholmen på ettermiddagen og i kirka på kvelden, en bedre middag, og kanskje et kveldsbad i bassenget her ute - og på søndag fyller man jo år og det markeres på flere måter: Fotpleie på morgenen, festival-høydepunkt/avslutningskonsert på ettermiddagen, blomsterplukking på kvelden.. osv osv. Ah. Dette kan jeg virkelig anbefale!

Hva med dere, kjære lesere - hva forgyller deres dag?

10 kommentarer:

kristin sa...

Det høres ut som en aldeles deilig helg, kos deg! Jeg prøver å live litt opp i gråværet i en varm rød-organge cardigan og vide jeans med 70-talls look. Gleder meg til å møte et par venninner på Frognerbadet etter jobb, uten værforebehold må vite, og så blir det vel kanskje en tur på restaurant og/eller kino på impuls..

Anonym sa...

For en flott helg glambibliotekaren har! Gratulerer med jubileum og fødselsdag!

Her i nord ligger gråværet langt ned i fjellene. Forsøker å friske opp starten på helga med røde negler, enkel svart cardigan og jeans. Ellers har jeg ingen planer for helga, og det føles deilig! Tar det som det kommer :)

Jenny B sa...

Vilken underbar helg ni har framför er! Jag skall också på musikfestival, men inte klassisk musik utan Accelerator i Stockholm. Jag har knallrosa topp, svarta byxor och svart kritstrecksrandig kavaj, och hoppas på att indiekidsen inte kommer att spotta på mig bara för att jag ser ut som en mellanchef. Jag började helgen med en god trerättersmåltid på restaurang Bergamott igår. Underbart!

Anonym sa...

Middag med gode venner! Både i kveld og på søndag. Prøver å lyse opp dagen med blå kjole, kasjmircardigan og fine boots. Og min splitter nye vakre LV lommebok.. hurra!

Anonym sa...

Selv reiser jeg tilbake til victoriatidens England i dag, og blir der noen dager. ;)

Bokomaten.. sa...

Underbart! Varje dag speciell! Själv skall jag på temafest ikväll med tema sjukdomar (kom gärna med förslag på outfits, har listat några på min sida) och i helgen skall jag fira 2 år med min älskling.:) Funderar på att gå ut och äta libanesiskt el ngt annat gott, men vore också ganska skönt att äta hemma i soffan...

Anonym sa...

For en fantastisk måte å feire både bryllupsdag og bursdag, gratulerer så masse med begge :-)
Jeg skal på jobbintervju i dag og har på meg mørke jeans med høyt liv, hvit skjorte, lysneonrosa negler (finnes det?), smykker i gull og gullsneakers (eller blir det ballerinasko?). På denne jobben er det ganske uformell stil, men "på fredager pynter vi oss litt", sa en som jobber der. Jippi tenker jeg, jeg vil også ha glamorøs fredag!
Ellers blir det bursdagsfest i morgen.

Anonym sa...

Så deilig feiring av bryllupsdag. Vi feiret første bryllupsdag med sjokoladebehandling på Vestkantbadet i fjor. Tror nok SPA i Kragerø er enda bedre. :)

Glamoren i dag består av en pen hvit genser med knytekrave, sorte bukser og en gammelrosa + bringebærrød leppestift.

Anonym sa...

Min ferie har startet med arbeidende husbond og påfølgende eneansvar for mine tre ferieglade småtroll. Vår fredagsglamour bestod i å tasse rundt i duskregnet - alle med hjemmestrikkede gensere.

Jeg velger å karakterisere meg selv som Saltkråkans Malin i denne sammenheng. Nyvasket hår, diskret sminket, støvler, mosegrønn, stor og lang genser, måkeskrik (evt ungeskrik)... Joda, det har sin sjarm.

God fredag, til lykke med bryllupsdag og gebursfeiring!

Glamourbibliotekaren sa...

takk alle sammen! :)

Populære innlegg