fredag, juni 15, 2007

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen, sola skinner inn vinduet mitt og teen står klar. Denne gang: Celestial Seasonings hvit te med hvit fersken. Ellers: Grønne yndlingsøredobber, Serge Lutens' Vetiver Oriental, lyserosa negler takket være Sally Hansen, lunsj på en ennå ubestemt kafé, og planene for dagen er å henge med mine små nevøer og ikke så mye annet. Resten av helgen: Jobbe i morgen, slappe av, og opprinnelig var planen å høre Brian Wilson på søndag, men det ser ut til at været blir dårlig og da kan ikke engang en Beach Boy gjøre noe med det.

Hva med dere, kjære lesere?


Update:
Endte opp i sola utenfor Bølgen&Moi til lunsj, etter en frisk liten sykkeltur rundt på Frogner. Nydelig mat, men jeg synes ikke servicen der er noe særlig. En liten tur innom Gimle rakk jeg også, og jeg testet et par parfymer fra Micallef til 1700 kroner flasken...

22 kommentarer:

Anonym sa...

Juristen sitter med nøyaktig den samme teen, og kjører glamour i betydningen Chanel i dag... Svart cardi med perleknapper, de vanlige diamantsmykkene kombinert med arvede perler, sorte og hvite sko med skyhøye heler og Diorparfyme. Samt en underlig mix på ipoden; Bach, Elgar og New kids on the block..? Hæ?? Hvor kom det fra?? Jobben er ikke særlig glam; snarere særdeles travel, men heldigvis danas kolaci!(Kake!)

Jenny B sa...

Jag har knallrosa topp, vit kjol med rosa och beige blommor och en liten blommig scarf i olika nyanser av rosa. Jag har en lotion som doftar av min favoritparfym Féraud. Jag skall nog avsluta dagen med Body Balance, för att sträcka ut mig och slappna av riktigt skönt. Om vädret tillåter kommer jag att sitta i parken och läsa ikväll också. Sol!

Jørn Roeim sa...

Artikkel i denne ukens Morgenbladet: Glamourens sjel. Det må vel være noe for deg?

Glamourbibliotekaren sa...

Det kan tenkes ja. Jeg rakk ikke å lese Morgenbladet i dag tidlig, så jeg kaster meg over det straks jeg kommer hjem.

Anonym sa...

Grunnet romatisk jubileum startet jeg dagen med kaffe og ferske marsipan-croissanter. Senere i kveld blir det champagne på balkongen før restaurant-besøk.

Ellers vil jeg si at jeg oppdaget denne bloggen for et par dager siden, og ved et trylleslag kom glamouren tilbake i mitt liv! Jeg skjønte faktisk at jeg hadde forsømt den en god stund. Et strålende sted for glamour-påfyll og inspirasjon er dette!

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Der har du grunnen til å ikke sette klassisk musikk på shuffle :)

Jenny: Du høres riktig fin ut! Skulle ønske min Sats hadde BB på fredager.

Pip: Velkommen hit! :)

Anonym sa...

Lyse, flagrende gevanter i dag. Nye briller som matcher klær og sminke. Nypakket bag og hyttehelg venter.

Anonym sa...

I dag har jeg på meg sort høyhalset genser og korte shorts(med strømpebukse under). Diamanter i ørene og matchende klokke. Kvelden blir direkte uglamorøs ettersom jeg skal bruke den til å pusse opp kjøkkenet. Får heller være litt glamorøs etter jeg er ferdig med det.

Anonym sa...

Lyseblå glamour i dag: Lyseblå ermeløs topp i thaisilke-aktig stoff, mørkeblå trange jeans, lyseblå semskede joggesko (som ser uglamorøst støvete ut. Må finne fram nubuk-børste når jeg kommer hjem.)
Er i dag hos en kunde som holder til ved Colosseum kino, og har sett ekte Harry Potter-fans som har rigget seg opp i kø for å kjøpe biletter på mandag! Bra at bøker kan ha en slik effekt. :)

I dag blir det middag hos svigers. De har både en liten hage og alltid god mat, siden svigermor er en kløpper på kjøkkenet.

kristin sa...

Feirer at det er fredag med brunt, vidt, knekort linskjørt og brun & hvit figurnær skjorte med knyting i livet, men er egentlig mest fornøyd med den nye frisøren min! Kort bob a là Carrie i sesong 5, som har fått nytt liv i krøllene mine;o)

PS: Bak på Aftenposten er det varslet 20 grader og overskyet vær søndag, så jeg velger å være optimist med hensyn til NW-festivalen!

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Brillene har jeg jo sett, de var fine!

Randi: Du kan jo ta på leppestift når du pusser opp kjøkkenet :)

Kaisa: Middag i hagen hørtes deilig ut.

Kristin: Grattis med Carriebob - men meteorologisk institutt sier fremdeles 12 grader og regn på søndag! met.no

Anonym sa...

Starter dagen i en heller halvglamorös miks av sporty bukse og hvit topp, men har store planer som inkluderer röde lepper, parfymen flower by kenzo og noe riktig 50-tallssött til grillfest i kveld. Avslutter dagen med å hente svigerinne med familie på Arlanda. Gleder meg til å se igjen lille Vanessa som jeg ikke har sett på 6 uker! det er lenge når hun bare er ni måneder!

Mari sa...

Ja, i dag er en fin og glamourös dag. Solen dukket opp i dag etter regnet i går, og jeg hadde sovemorgen og en laaaang dusj för jeg gikk på jobb med en ny hvit sommerkjole og röde kilehälssandaler. Og MAC Sophisto på leppene. Jeg föler meg så fin!

Samboeren har laget lunsjen som jeg skal ta litt senere, og i kveld blir det vin med venninne.

Anonym sa...

ikke mye nytt paa meg, men jeg er saa glad i min nye innkjöp fra zara: ganster-dog er akkurat det jeg trenger aa overleve dagen :-)

http://www.aboutaboy.tv/FrontStore/iGoodsView.phtml?iGoodsId=0001_00337

Anonym sa...

Ja til leppestift under oppussing! Jeg har ofte på meg leppestift når jeg vasker huset. Da får jeg også testet ut de leppestiftene som jeg ikke er sikker på om tåler dagslys.

Glamouren i dag har bestått av ny topp til joggeturen, og nå er det blå sommerkjole.

Glamourbibliotekaren sa...

Sara: Hyggelig med grillfest!

Mdm Bri: Du høres veldig fin ut også!

Antares: Bra kjøp! :)

Snosen: Nemlig, tvilsomme leppestifter kan testes ut hjemme. Og se bare her!

Anonym sa...

Jeg skal faktisk i bryllupsfest på søndag. Jeg gleder meg! Venninna mi og hennes kjære gadd ikke vente på ny ekteskapslov, så de gir hverandre sitt ja denne helgen. To feminine, hvite bruder, det blir nok vanvittig vakkert! Blir glad bare ved tanken! Og på søndag skal jeg bruke mine nye sølvsandaler i størrelse 34! :D

I dag blir det kun jobb og forpliktelser. Lite glam, desverre.

Anonym sa...

Det ser ut til at du har hatt en fin dag! :-) Ville gjerne ha kunne lukte på parfymer av Micallef.. Likte du noen av aoud parfymene? Nysgjerrig også fordi jeg i London nylig var på nippet til å kjøpte en aoud-parfyme i et arabisk parfymeri.

Glamourbibliotekaren sa...

Elin: Bryllup er alltid hyggelig!

Stella: De hadde ikke Aoud-parfymene; bare Watch, Patchouli og Pomelos. Skulle gjerne prøvd flere! :)

Lena sa...

Hadde på mæi svart og hvit kjole, for å feire at æ har ervervet mæi en plass på Gullsmedskole som en av 24 personer i Norge!!!!!!!! :)
Hurra for mæi!

Anonym sa...

Hei! Jeg må få spørre hvor i Norge du får tak i Celestial Seasoning? Og for øvrig: en herlig underholdene blogg!

Glamourbibliotekaren sa...

maia: på en hvilken som helst helsekostbutikk!

Populære innlegg