lørdag, juni 02, 2007

Hvordan være glamorøs på reise...



Jeg er litt fascinert av det å kunne reise med stil - gjerne i gamle tog med små kupéer, med runde hatteesker og fine gamle kofferter og perler. Men hvor ofte gjør man det? Vel, noen gjør det. Denne svenske bloggersken er noe av det mest gjennomførte jeg har sett - sånn skal en koffert pakkes!


(bildene er freidig stjålet fra bloggerskens blogg men med beste hensikt)

8 kommentarer:

Dame sa...

Oj oj. Det er da man skjønner hvilket uglamorøst liv man lever. Jeg tror ikke man kommer lenger unna slik mine bagger/sekker og bil pakkes...Men det ser jo "snyggt" ut! Men jeg tar meg i å tenke: hva med alt det andre man etter min erfaring trenger når man skal på landet? Men det snakker vi kanskje ikke om nå..?

Glamourbibliotekaren sa...

hehe, nei, det snakker vi ikke om, det glemmer vi for et øyeblikk! :)

Rue de Bernières sa...

Kjære Glambib,

for en tid tilbake sendte jeg inn et neglelakkspørsmål og fikk fint svar. Jeg har gått til innkjøp av Isa Doras Wonder Nail i fargen Poppy Red, og vil bare anbefale den! Den er lett å legge, ikke dyr (69.-) og har en fantastisk lekker farge. En slags knall bringebær med nydelig glans. Dekker fint gjør den også.

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Så fint, takk for tips! :)

Linda K sa...

hon är helt underbar, clara :)

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt, og svært inspirerende! :)

Anonym sa...

Lekkert. Men siden jeg A) føler meg som en dust i femtitallskjoler (synd, for det er jo så yndig på andre :\) og B) alltid pakker minst 2 digre samsonite hver gang jeg skal være borte lenger enn 2 netter, er nok dette uoppnåelig for min del :)

Glamourbibliotekaren sa...

peanut: jojo, men man kan jo la seg inspirere allikevel! :)

Populære innlegg