søndag, juli 15, 2007

Amor Amor


Cacharel lanserte Amor Amor i 2003. Den er en fruktig-blomstrete parfyme, en retning som vanligvis ikke er mitt førstevalg, men denne liker jeg godt. Den er ikke av de parfymer som har mest personlighet, den er ikke mest unik, men den er god - og ligner ikke på alle de andre i frukt/blomster-familien. (Jeg tenker da f.eks. på de evindelige Escada-duftene som kommer hvert eneste sommer og er helt like fra år til år.) Det er mye appelsin og solbær i den, noe jeg foretrekker fremfor f.eks. fersken, jordbær eller sitron. Jeg kjøpte min på Arlanda i 2004 på vei hjem fra Stevie Wonder-konsert i Stockholm.


Toppnoter: Rosa grapefrukt, blodappelsin, solbær
Hjertenoter: Liljekonvall, jasmin, melati blossom (har ikke klart å finne ut hva det er - noen botanikere der ute?)
Basenoter: Amber, vanilje, hvit musk, tonkabønner

5 kommentarer:

Anonym sa...

Denne er god! Bruker den ikke selv, men lillesøsteren min bruker den. Den er liksom mest "henne". Rart det der, hvor eiendommelig forhold man kan føle til dufter. I sommer svinser jeg rundt med YSL - Young Sexy and Lovely. Den er litt vel blomstrende i begynnelsen (ikke meg), men etter en liten stund, så forandrer den karakter (ikke ukjent) og blir veldig "meg". Passer i allefall veldig godt til mitt glade sommerhumør!

Dette var sikkert ikke en veldig interessant kommentar, men syntes liksom det skulle stå noe annet enn 0 kommentarer der :) Du har en så fin og inspirerende blogg!

Boktips i sommer? Eneste krav er at:
- den ikke dyster
- den ikke er krim
- at den har et inspirerende språk som utmerker seg liksom...

God sommer!

Am.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk i lige måde, skal tenke på boktips! Kanskje noen andre har i mellomtiden?

Rosépikene sa...

Hei
Nå har jeg kikket innom bloggen din nesten hver dag i sommer og synes det er veldig artig med tipsene dine, ble så inspirert at jeg måtte lage meg min egen lille "minnebok" hvor jeg samler små "utklipp" (vi blir to jenter etterhvert som skal bruke den sammen) Må anbefale en bok eller to; Erik Fosnes Hansens "Beretninger om beskyttelse" er noe av det beste jeg har lest. De første sidene er helt fantastiske og slik fortsetter boken. Ellers kan "Bienes Hemmelige Liv" av Sue Monk Kidd anbefales som en bra og lettlest bok. God sommer.

Glamourbibliotekaren sa...

Så fint! Takk for tips, hyggelig at du liker bloggen! :)

Anonym sa...

Siden jeg slengte ut boktips-spørsmålet, må jeg bare si: Tusen takk :)

Populære innlegg