fredag, juli 13, 2007

Lokalt


Jeg skal i bryllup i morgen i hjemlige trakter, og har bestilt time hos den lokale frisøren (som jeg aldri har møtt) for oppsetting av hår. Jeg ringte henne nå for å høre om jeg skulle stille med nyvasket hår eller ikke. Hun sa "Vask håret - og ta gjerne i noe hårskum eller noe sånt, hvis du har." Jeg svarte som sant var at jeg ikke hadde med meg noe, så det kommer helt an på hva som finnes i min mors skap. "Er du datteren til ... (min mors navn)?" sa frisøren. Jeg svarte "ja...?" og hun fortsatte "Jeg vet at hun har en myk hårgelé som du fint kan bruke!"


Det er hva man kaller lokalt!

9 kommentarer:

Anonym sa...

*hahaha* :D

Er det ikke skjønnt og ikke alltid være så anonym!?! Det er det jeg elsker ved å komme hjem!

Du får ha en finfin bryllupsfest!
...og etterpå vil vi gjerne se både hår og antrekk, takk : )

Mari sa...

Haha, så bra! Lokalomsorg på sitt beste. Det styrker vel argumentene for å flytte til Finnmark? Selvom jeg her opplevde (som jeg gjentar og gjentar) at frisøren uoppfordret trosset mitt ønske om å klippe håret kort på sidene, og etterpå strålende stolt viste og forklarte: "Se, jeg beholdt fylden på sidene, så tar det litt ned på høyden din!"

elisabeth sa...

Jøje meg. Men sånn er det i grunnen der jeg kommer fra også... Klarer ikke helt å bestemme meg for om det er sjarmerende eller skummelt, men satser på det første, siden jeg bare er hjemme i korte perioder ad gangen... (og slipper å leve med de negative sidene av "vi vet alt"-ismen; av typen "vi vet hva du fikk i telefonregning i forrige måned"; "vi vet hvem som egentlig er faren til onkelen din" og sånn...).

Kos deg masse på bryllup! Slutter meg til studenten ja - hold oss oppdatert! :)

Anonym sa...

Kor greitt! :)

Kos dere i bryllup, og hils så mye til brudeparet!

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: ... hvilket er et argument for å IKKE flytte til Finnmark :)

Elisabeth: *litt* er jo bare sjarmerende. Men blir det mer, blir man fort gal.

Kjersti: Will do!

Anonym sa...

He he:) Morsomt! Ble du fornøyd med håret da...?

Glamourbibliotekaren sa...

Veldig fornöyd! Det ble kjempefint og holdt i to dager, faktisk.

Unknown sa...

Har du forresten prøvd noen frisør i din bydel? Kan du anbefale noen?

Jeg har frisørkrise siden min favorittfrisør hjemme i min barndoms dal la ned saksen og begynte med teater, ære være henne for det, men håret mitt lider sårt...

Glamourbibliotekaren sa...

Birgit: Tja, jeg har klippet meg noen ganger hos Dugg på løkka og vært relativt fornøyd, men mest fornøyd blir jeg når min barndomsvenninne og eks-frisør svinger saksa.

Populære innlegg