mandag, juli 30, 2007

Boucheron Femme


Dette er en moderne klassiker, skapt i 1988. Jeg fikk en liten sample-flaske to år etterpå (da den kom til Norge) og la min elsk på den. Men mine lommepenger strakk ikke til, så jeg kjøpte den aldri. Siden har jeg sniffet på den med jevne mellomrom, og nylig tok jeg steget og kjøpte en 30ml-flaske. Endelig! Den er sofistikert og "voksen", men veldig unik og ikke altfor tung. Flasken er formet som en juvel.

Toppnoter: Bergamot, sitron, basilikum, appelsinblomst
Hjertenoter: Tuberose, geranium, sandeltre
Basenoter: Tonka, harpiks, eikemose

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
har selv hatt Boucheron, men hadde Jaipur. den var kjempegod!Har også prøvd Chanel nr.5,men den lukta ...eh møkk på meg. Allure er god, og den nye runde fra DKNY som har eplelukt. Den må du prøve.

Hilsen Ova.

Jenny B sa...

Det är en riktigt god doft! Det är härligt att skaffa sig en parfym efter att ha gått och längtat efter den länge.

Glamourbibliotekaren sa...

Ova: Allure brukte jeg mye for ti år siden. DKNY-parfymene er ikke helt min greie, men ellers takk for forslaget! :)

JennyB: Gjett om! :) Og denne har jeg lengtet etter i 17 år, haha.. men ikke i et strekk, for da hadde jeg jo kjøpt den for lenge siden. Jeg har jo glemt den i lange perioder.

Anonym sa...

Jeg simpelten ELSKER Chanels Allure. Fikk den av en venn på reise i Paris januar 1997. Han ba meg lukte på den da vi var hos Chanel. Jeg synes den var ...ja, ...god... (ops! visste ikke da at han hadde kjøpt den i gave til meg) Andre gang jeg luktet på den var det...Mmmmm! og jeg ble IN LOVE tredje gang jeg luktet på den. Har aldri blitt lei av den siden. Har selvfølgelig takket ham flere ganger også i etterkant.

For meg er det bare Marc Jacobs som kan konkurrere med Allure. En gang i blant bruker jeg Acqua di Parma. My Manifesto passer meg av og til, til hverdags.

Glamourbibliotekaren sa...

Joda, Allure er fin den, men jeg måtte trappe ned bruken kraftig etter en stund fordi jeg utviklet allergiske reaksjoner mot den, tragisk nok. Har ikke opplevd det med andre parfymer. Min mann begynte også å nyse straks jeg tok den på, så den inneholder nok noe muffens :) Men fin er den absolutt.

Populære innlegg