fredag, juli 13, 2007

Glamorøs fredag...
... og Glamourbibliotekaren har fra og med i dag ferie i en hel måned! Ikke fra bloggen naturligvis, men fra min daglige jobb. AAAAAAH. Nå skal det slappes av. Våknet naturligvis grytidlig, men som a-menneske er ikke det uvanlig - står man opp tidligere, blir dagene (og ferien) lengre! Kanskje et glamourtips til andre også? Ingenting er som formiddager når man har fri!

God fredag alle sammen!

11 kommentarer:

Anonym sa...

God frdag og god ferie!

Og gratulerer med bryllupsdagen til våre foreldre.
Hurra hurra hurra!

Anonym sa...

Gratulerer med ferie og ja, å stå opp tidlig er viktig for en glamorøs tilværelse. Tenk bare på hvor viktig en god og lang frokost er for resten av dagen :)

Her i nord priser vi det lille regnet vi har fått nå, slik at blomster og trær ikke omkommer i sola. Ellers er det casual glam med tynn hvit skjorte og mørke jeans.

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: Takk i lige måde! :) Hils gutta!

Ingeniør: Takk, takk! Du får danse regndans i helga...

Anonym sa...

Jeg har siste dag før ferien i dag! Ferien innledes med tennis i ettermiddag, selvfølgelig kledt i hvitt tennisskjørt og hvit pique. Tennis syns jeg bør være litt glamorøst! Og kanskje blir det sol og hvitvin på balkongen? Det er lov å håpe... :)

God ferie til deg!

Jenny B sa...

Jag börjar min semester imorgon! För att fira det kommer jag att äta extra god lunch med kollegerna, få en och en halv timmes underbar massage och avsluta kvällen med goda mackor och efterrätt + bakelse på ett kafé i närheten. Hurra!

Bokomaten.. sa...

Hoppas semesten blir finemang! Jag skall resa bort över helgen med mitt teatersällskap och showa och festa hela helgen.:) Svårt att packa för en helg i sovsäck, med jobb OCH två fester. Väskan ser ut som om jag var redo för två veckor i Turkiet.. men fin tänker jag vara.

Anonym sa...

I dag er jeg sommerlig kledd i gul topp og med gullsandaler. Samboer er borte i helgen, så skal ta det med ro og slappe av.

Anonym sa...

Jeg tar også ferie fra snurrige juridiske problemstillinger i dag, og kjører casual glam i likhet med flere sommerferierende! Avslappet Diesel, hvit skjorte, arvede perler og min private parfymemiks.. Nå venter landlige omgivelser med urtehage, musikk, bøker og hjemmelaget te- herlig!

God ferie til alle:-)

elisabeth sa...

Synes det er ganske glamorøst å sove til man våkner, jeg... og gjerne våkne, som jeg gjorde i to uker i Frankrike, av en ektemann som har sneket seg ut av senga et par timer tidligere, og som stikker hodet inn gjennom soveromsvinduet med replikken "Bonjour madame! Volez-vous un croissant pour votre petit dejeneur?" på sjarmerende leke-fransk. Komplett med stråhatt og "til marked"-veske... :D

Ha en underbar ferie! ENJOY!

Anonym sa...

Litt forskjellige skift i dag. Begynte veldig glamorøst i hjemmesydd kjole, med topp i sort chifon med blomster i lilla, rosa og grønt her og der + underdel i grålilla stretchstoff. Nå er det nesten ferdigsydd topp i hvitt med sorte prikker og hvit shorts med engelske broderier. Rød leppestift og Guerlain solpudder gir ekstra glamfaktor over symaskinen.

I morgen reiser vi til London, skal være der i 9 dager, så neste fredag blir muligens mer glamorøs.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: God ferie og helg til dere også, glamorøse og vakre kvinner!

Elisabeth: Jeg sov jo til jeg våknet! Kvart på åtte! :-D Og da hadde jeg allerede vært våken noen minutter ved sekstiden.

Populære innlegg