fredag, juli 20, 2007

Glamorøs fredag


Her ferieres det fremdeles. Det betyr at ingenting planlegges, jeg har ingenting å rapportere, men jeg kan jo bestemme meg for å ha på grå bukser og kortermet blomstrete bluse i dag. Og f.eks. Givenchy-smykker. Og retro-Adidas. Og L'eau par Kenzo.

Ellers blir det et Pascalbesøk i morgen, kafé med venninne på søndag - og mer har jeg ikke planlagt. Det er da ferie, for heaven's sake!

Og dere?9 kommentarer:

Anonym sa...

I dag er det sort sigarettbukse med hvite prikker, sort topp med strikk og rysjekant nederst og sorte ballerinasko med sløyfe.
Leppestift: Chanels Rouge Hydrabase no. 36 (Lune rousse) og dagens duft er Bvlgaris Eau Parfumée au Thé Rouge. Føler meg litt sånn 50-talls fransk!

Anonym sa...

Siste fredag før ferien - som etter planen skal bli mer glamorøs enn jobbhverdagen.
Jeg har på meg hvit kortermet bluse og mørke jeans, og litt solpudder glammet opp i et ellers trøtt ansikt.

Anonym sa...

her skal det jobbes... ;-) Skal nok glamme litt i det små. Men jeg har en stor utfordring til deg: hvordan glamme opp en tilværelse med bekkenløsning? Jeg har fine kjoler og sånt, ser ikke ut som et takras, men det er ikke lett å føle seg fin når man vralter rundt og knapt kan gå. Og må ha FORNUFTIGE sko (hvor får man tak i det?). Noen tips??????

Bokomaten.. sa...

Idag är jag sommarfin med orange och gul klänning med en liten volang. På den gula delen är det små orangea blommor och på den oreanga är det små gula blommot. Till det utsläppt hår och ett gult armband och vita pärlor i öronen. Vågar inte ha parfym eftersom det äntligen är SOL och jag planerar att spendera hela eftermiddageen i värmen.:) Till anonym: Sholl har kommit med lite finare bekväma skor, skolla in dem!

Anonym sa...

I dag er det altfor kaldt her i trøndelag. Så har på meg nye, mørke jeans, en gammelrosa omslagstopp og gammelrosa øredobber. I kveld skal eg ta turen til mørekysten å se på den nye båten vår.

elisabeth sa...

Til den anonyme gravide (antar det er det du er): Mitt råd er å gå på badet, tilbringe en lang stund i dusjen med påfølgende jåle-session. Bruk så mye body lotion og ansiktsmaske og hårkurer og sminke og selvbruningskrem og fotprodukter (hvis du fremdeles når ned til føttene dine) som du innehar. Så legger du deg på sofaen og gjør ikke en ting på to dager, minst! Det burde dempe smertene noe...

Av erfaring vet jeg at du vil føle deg ca 10 000 ganger bedre enn før, vralting og ekstremt liten radius til tross...

Fornuftige sko, tør jeg anbefale birkenstocks/papillon? De er i alle fall bedre enn de der stygge crocsene! Evt et par kule sneakers!
Hilsen en med-gravid som ikke mener å kuppe glamourbibliotekarens kommentarfelt...

Glamourbibliotekaren sa...

Glamorøse er dere alle sammen! Jeg har vært en riktig husmor i dag og vasket hele leiligheten mens jeg har sett daytime soaps (Days of our lives) og Oprah, haha.

Anon: Jeg synes Gabor er komfortable! De har mange fine modeller. Og Scholl, som bokomaten sier, har sikkert mye bra også. Eller gode gamle Ecco. Komfort er viktig i bekkenløsning-glamour!

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Jo bare kjør på, det er bedre med tips fra dere som virkelig vet hva det handler om! :) Takk!

Anonym sa...

Mer Kathrine-glam enn Audrey-glam her i London. Søt mørkeblå t-skjorte med puffermer fra Muji, vide bukser med høyt liv og bukseseler i samme stoff som buksene, mørk grå bolero med store ermer. Artig siluett i hvertfall. Pen sminke og Lancomes Candy Apple på truten for å live opp i regnet.

Dagen har bestått av vandring og evakuering fra Science Museum, så vandring på V&A museum, stå på smekkfull t-bane fordi det er flom over noen av t-banelinjene. Det har vekslet mellom høljregn og strålende sol, litt som Oslo. Planen for i dag er å dra på Harry Potter event på Waterstones... Begynner kl. 21, så man er godt i siget til 00:00:01. I morgen er det Avenue Q på teater og søndag er det lunsj med familien.

Populære innlegg