torsdag, juli 19, 2007

L'Artisan Parfumeur Mechant Loup


Jeg kjøper alltid parfymemine reiser - som en slags velduftende souvenir. Denne lille Stockholmsferien var intet unntak. En L'Artisan-duft jeg har tenkt lenge på, er Mechant Loup. Jeg har hatt en liten sampleflaske av den, men den var i ferd med å bli tom. Heldigvis fører Cow parfymeri dette vidunderlige merket, så da var saken biff - og jeg ble den lykkelige eier av 50 ml herlig parfyme. Mechant Loup ble skapt i 1997, og blir beskrevet som en mørk, treaktig og krydrete parfyme. Selve tittelen betyr noe sånt som "Den store stygge ulven", og det er ikke så rart - dette er så langt fra en "lett og frisk" duft (ala de übertråkige som troner på salgstoppen i de store parfymerikjedene) som overhodet mulig. Denne går det ikke tretten på dusinet av! Det er en anelse ristet hasselnøtt og brent sukker i den også, litt honning, og det skal til og med være noe som minner om whiskey, sigarrøyk og gamle lærstoler i den. Jeg får iføre meg min røkejakke og min beste Blake Carrington-mine før jeg inntar denne parfymen i den mørkebrune lærsofaen i biblioteket foran peisen.

Noter: Pepper, anis, lakris, sandel, honning, hasselnøtt, myrra, tonkabønne, sedertre.

3 kommentarer:

Jenny B sa...

Jag kan intyga att Mechant Loup doftade gott på Glamourbibliotekarien! Det var så att jag blev sugen på att skaffa den själv. Först skall jag prova om den passar på en Glamourös Internationell BlackJackspelare som mig själv.

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Det gjør den helt sikkert. Den er mørk og mystisk og egner seg godt til en femme fatale i Monte Carlos casinoer..

Malin sa...

Hm. Jag är nyss hemkommen från Oslo. Utan parfym. (Funderade länge på den nya blå från Kenzo, som jag inte minns vad den heter.)Men glad!

Populære innlegg