torsdag, juli 05, 2007

Makeup talkJeg må tipse om Chanels lekre øyenskygger. Jeg har brukt kvartettene deres i en årrekke, men de enkle skyggene er også veldig fine. Ombre Essentielle Soft Touch er navnet, og de er silkemyke og akkurat passe pigmenterte, og lett å legge pent. Jeg har Lotus (en lys skimrende fersken) og Lagoon (lys lys isblå), og vurderer å kjøpe Safari (skimrende grågrønn/khaki).

En leppestift jeg bruker mye om sommeren, er Loreal Glam Shine "Trendy Rose". Egentlig er jeg ikke så glad i Loreal, men denne er fin. Knallrosa, men uten å bli klovnete. Jeg liker at leppeprodukter har farge og begynner å bli litt lei av disse stain-leppestiftene som bare skal gi et hint. Loreal har en annen leppestift som er veldig lekker også - Natalie Ruby fra serien Star Secrets, en litt kald mørk rosarød, veldig klassisk.

Speaking of classics - mine negler er i dag prydet av Chanels klassiker Rouge Noir, denne mørke neglelakken som slo igjennom med et brak da Uma Thurman hadde noe lignende (visstnok fra MAC) på sine negler i "Pulp Fiction". Denne ble den største Chanel-suksessen etter Chanel No.5; Macy's solgte 2000 flasker på to timer da den ble lansert i 1994. Det amerikanske navnet på fargen er "Vamp". De siste årene har den hatt en renessanse - og den krever KORTE negler altså.9 kommentarer:

Anonym sa...

Har orakelet tips til fin rosa rouge?

Glamourbibliotekaren sa...

Åja, absolutt. Yves Saint Laurents rosafargede Touche Blush er kjempelekker. Chanel har også noen fine, f.eks. Ireelle blush i Tea Rose eller Glamour, og ikke minst MAC på Glasmagasinet - de har mange fine rosanyanser.

Skal du til utlandet, er mine favoritter følgende: Nars Desire, Benefit Dandelion og Bobbi Brown Desert Rose. Noen av disse kan sikkert kjøpes på nettet, men jeg vil som vanlig ikke anbefale å kjøpe på nett uten å ha prøvd dem først. Makeup er så individuelt!

Anonym sa...

Takker og bukker for fantastisk kjapp respons. Her ute i periferien kan man jo bare drømme om MAC, men de andre skal prøves ut i parfymeriet ganske snart!

Glamourbibliotekaren sa...

Sjekk ut Guerlain og Lancome også. (Clinique sine liker jeg ikke)

Jenny B sa...

Mmmm, Natalie Ruby, ett fantastiskt fint rött läppstift som jag tror de allra flesta skulle passa i! För det mesta föredrar jag dyrare läppstift, men L'Oréals läppstift är också favoriter. De sitter tyvärr inte kvar så jättebra på läpparna, men de är så krämiga och snygga att jag så gärna målar på ett nytt lager, om och om igen!

Mari sa...

Til Anne på landet: Jeg har en krempudderrouge fra lancome som heter Magie Blush Rose lumière 03. Veldig lett og fin konsistens, enkel å påføre og finfin rosa farge. Og drøy, ikke minst. Jeg har hatt min i over et halvt år og bare brukt det øverste lageret!

paula sa...

det var en fin øyenskygge! Bruker du den børsten/aplikatorn som følger med? eller har du noen gode børstetips?

Jeg syns det er litt vanskelig med farge både på rouge, leppestift og neglelakk, siden hudtonen min går mer mot rosa/rød enn mot gul/blå. noen tips?

Anonym sa...

Og der var Chanels Glamour i hus. Nydelig!

Anonym sa...

Jeg har selv både Chanel sine øyeskygger i fargen Lotus og Safari. Safari fargen er absolutt å anbefale,perfekt farge:)

Populære innlegg