torsdag, juli 26, 2007

Maybelline


En Maybelline-reklame fra femtitallet. På denne tiden brukte man mascara i fast form som ble påført med en liten børste. Mye øyebrynsblyant. Man tok kanskje litt vaselin på øyelokkene for at de skulle skinne, og litt pudder på nesen. Ett lag rød leppestift som man deretter trykket en ansiktsserviett mot, før man tok på litt pudder og deretter et nytt lag leppestift. Til slutt: En dråpe med Estée Lauders Youth Dew bak hvert øre. Kanskje?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er litt fascinert av maskara i fast form. Vet du om det finnes på markedet? Ser jo at det finnes eyeliner i fast form, men mascara?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg innbiller meg at jeg har sett det i et eller annet spesialmerke, men jeg husker ikke hvor. Skal absolutt si fra om jeg finner det igjen.

Anonym sa...

Chanel relanserte det for noen år siden, tror det finnes fortsatt i parfymeriene. Har dog aldri våget å prøve :)

Anonym sa...

Jeg fant fast mascara på Visage, butikken for proff sminke. De hadde i svart, brun og lys. Kjøpte et sett med alle tre fargene + en liten børste. Skal teste i morgen tidlig, og rapportere om resultatet. Fikk beskjed av ekspeditøren at det faktisk fungerte, og ble veldig bra. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: cool! Hvilket merke var det?

Anonym sa...

Da jeg var fjortiss fant jeg en slik 'cake mascara' i min mors baderomsskap, en overlevning fra 70-tallet. Etter det jeg kan erindre ga den et mye glattere og mindre kunstig resultat enn vanlig mascara, som har en tendens til å klumpe seg etter kort tid uansett hvor mye jeg betaler for dem :\

Anyway, jeg ble så inspirert at jeg sporenstreks klikket litt rundt og kjøpte en mens jeg satt her og skriblet :)

Populære innlegg