torsdag, juli 26, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Glamour i sommerhete


Kjære Glamourbibliotekaren,
Jeg skal til Romania i august med jobben, og være med på flere forretningsmøter. Stilen er i og for seg ikke veldig strikt (casual smart), men jeg regner med at det kan være veeeldig varmt. Dressjakke er sannsynligvis for "smart", men sommerkjole og sandaler er kanskje for casual.I tillegg antar jeg at man må tenke seg om når det gjelder sminke, siden man sannsynligvis vil svette en del. Er det noen muligheter for å se noenlunde fresh ut likevel? Hvis du har tid og overskudd til å komme med noen gode råd, så setter jeg stor pris på det. Ikke slik at jeg tror at du lar deg overtales med skamløs smigring, men din blogg *er* virkelig den fineste jeg vet om ;-)

Kerstin


Hei,
Flattery will get you anywhere! Hyggelig at du liker bloggen. Jeg hadde faktisk et lignende spørsmål tidligere i år - kanskje du kan la deg inspirere av det?

Luftfuktighet er verre enn varme, etter min erfaring - jeg vet ikke hvordan det er der du skal være, men jeg har opplevd flere somre i New York i badstu-temperatur/-klima/-luftfuktighet, og det kunne gått hardt utover glamouren om jeg ikke var forberedt..

Ta med følgende:
*Deodorant som ikke setter flekker. Du kommer til å bruke mye.
*Talkum! Deo er ikke nok, man må ha talkum overalt hvor man normalt kan bli svett når det er kjempevarmt.
*Mild dusjsåpe, ettersom man antagelig kommer til å dusje ofte
*Vannfast mascara
*Vannfast eyeliner - Chanel har vannfaste i blyantform. Annen øyenmakeup behøver man egentlig ikke.
*Transparent pudder, gjerne kompakt som man kan ha i veska. MAC sitt Blot-pudder er bra; ellers spiller det egentlig ikke så mye rolle hva du går for.
*Leppestift med sterk farge. Ettersom øyenskygge kan være forgjeves på svette dager, kan man heller satse på et praktfullt smil.

Når det gjelder klær, behøver ikke sommerkjole å være for casual - men ha gjerne fine sandaler med litt hæl. Ellers er det tilbehøret som dresser opp og dresser ned et antrekk. Stramt hår og smykker gjør en sommerkjole litt mer dressy.

God tur!

mvh
Glamourbibliotekaren

Ingen kommentarer:

Populære innlegg