lørdag, juli 28, 2007

Wanted!!


Noen som har en tomt i Portør å donere til en Glamourbibliotekar?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner hva du mener, men der er det glamour nok med en hyggelig middag på det gamle pensjonatet, for så å vandre bortover på de flotte svabergene ;) Det er å nyte livet....

Anonym sa...

Hei!
Mitt navn er Lucinda. Jeg skal gifte meg i november og har så lyst til å ha en vakker operette eller et eller annet romantisk, klassisk stykke i vielsen min (kirkelig). To venninner skal danse til. Den må være vakker, rørende, full av følelser :)

Har du et forslag?

Lucy

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja nettopp, been there done that, derfor vil jeg ha mer mer mer! :)

Lucinda: jeg svarer deg i et eget glamourspørsmål! :)

Anonym sa...

Det ser fantastisk ut....

Unknown sa...

Kjære glamourbibliotekar,

Du kan få beøke meg på en øy rett i nærheten neste sommer hvis du vil. :-) GuroTa var med noen dager i år, og det var helt supert, så neste år satser jeg på enda fler glamourøse bibliotekarer som slanger seg i solstolene med eller uten parasolskygge men med parasol-drink...

Glamourbibliotekaren sa...

Birgit: jo takk, jeg har slektninger der selv, men jeg vil jo EIE en hytte som jeg kan dra til når jeg vil.. si fra hvis du hører om noen som gir bort en :)

Anonym sa...

Hmmmmm.*Drømme*. Tips til andre som vil drømme seg bort: Med de skrekkelige prisene vi har på hus i Norge, hva med dette "hundehuset" til litt over millionen? http://www.preservationdirectory.com/HistoricRealEstate/PropertyDetail.aspx?id=528 Riktig nok überskrekkelig tapet, men allikevel.

Populære innlegg