fredag, juli 27, 2007

Glamorøs fredagGod morgen alle sammen, i dag er det klart for ny roadtrip for Glamourbibliotekaren med gemal. Antrekket er casual, leppene er røde og skjerfet flagrer rundt halsen mens bilen suser ut på landet. Roll out those lazy hazy crazy days of summer...

Hva med dere?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig fredag! I dag avspaseres det fra jobben. Har starta dagen med en lang dusj, så frokost med brød, te og bløtkokt egg. Nå skal det slappes av i sofaen med nye US Vogue som kom i posten i går. Så blir det lang lunsj med ei vennine. Antrekket er foreløpig veldig sofavennlig, blir nok noe finere etter hvert.

En perfekt fredag!

Anonym sa...

Min glamorøse fredag startet med morgensol inn gjennom soveromsvinduet! Frokost bestående av müsli og skogsbær, juice og kaffe med melk. Dagens jobbantrekk: Rosa V-halsgenser, smale mørke jeans, rosa ballerinasko og store øreringer i gull. Lett make-up, glemte parfymen, men har hårspray som lukter nydelig.

Rolig dag på jobben i dag, så kanskje jeg drar hjem litt tidligere og lager en deilig middag sammen med min kjære!

kristin sa...

Startet dagen på Stockflets med hyggelig venninnefrokost; kaffe latte og croissant. Nyter stillheten og roen i byen og på jobben- og at det er sitteplasser på trikken selv i regnværet. Dagens antrekk: sorte bukser, hvit topp, nyinnkjøpt beige klassisk trenchcoat fra Redgreen (til halv pris!) og paisleymønstret sjerf i halsen. God helg!

Bokomaten.. sa...

Mm.. ska på bröllop imorgon och funderar som bäst på outfit mm. Blir nog bronsfärgad klänning, sprillans nya mörka guldskor jag gått och suktat efter länge, beige pärlhalsband och favvoparfymen från Laura Biagiotti.:)

Anonym sa...

en rolig jobbedag i dag, men i morgen blir det fasjonabel frokost på favoritt-konditoriet med min kjære og (hjemmelaget) middag med en venn om kvelden. Ikledd min nye Chloé kjole med plass til en voksende mage. Ellers blir det litt jobbing og litt lesing (engelsk krim og orhan pamuk).

Anonym sa...

Våknet opp i seng med rent sengetøy. Pleier å skifte på tirsdager, ikke torsdager, så det var jo en ny start på en glamorøs fredag.
Kjører mod-glam i dag. Kjøpte en hvit og svart op-art type 60-talls minikjole i London forrige uke, og i går fikk jeg håret klippet i en slags oppdatert Twiggysveis. Med mye øyesminke og diskrete lepper, kjole, hår, hvite korte sokker og svarte mary-janes, så ble det veldig bra. Groovy, baby!

Planen for de neste dagene er litt væravhengig. Hvis det regner, så har jeg tenkt å rydde opp i klesskapet. Hvis det blir bra nok, så er det å ta med drage kjøpt i London ut til en av de store slettene på Fornebu og prøvefly den.

Anonym sa...

Siden jeg fortsatt var syk var fredagen min stort sett preget av det, samt å være i post-Harry Potter-modus. Men det ble tid og ork til en kaffe på United Bakeries på Majorstua med en kompis. De har soyamelk, som jeg er avhengig av. Kaffen var dessuten særdeles god. Anbefales.

Populære innlegg