fredag, august 24, 2007

Glamorøs fredag

God morgen! Det er fredag, og glamouren skal stråle om kapp med sola! Glamourbibliotekaren stiller i blomstrete kjole og cardigan, smykker fra Tiffany's, og Serge Lutens' nydelige parfyme Vetiver Oriental. Og grønne oversized'e solbriller fra Screaming Mimi's (ekspeditrisen sverget på at jeg kledte dem og at jeg ikke lignet på Elton John, sånn som jeg spurte om... Kan jo være salgstriks så klart)

Planer for dagen: Den tidligere omtalte vernissagen, samt en konsert på Soria Moria (anbefales!) . Resten av helgen: NADA. Slaraffenliv på balkongen. Piknik i skogen.

Ha en riktig glamorøs fredag, kjære lesere!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det som gjør min dag spesiell e at æ skal flytte 220 mil...
oæææææ.. skummelt...

Anonym sa...

Endelig fredag! Jeg har startet dagen med PC`en på fanget og har hjemmekontor, som er luksus i seg selv. Stiller foreløpig i en hvit tunika med søte broderier og perler, men når jeg etterhvert skal bevege meg utendørs må jeg vel ha både litt sminke og en parfyme som minner om indian summer?! Helga skal bli fin- besøk fra Trøndelag- som gjerne vil nyte sommeren i Oslo på sjøen, og vertinnen er ikke vond å be med på båttur.. Da med ny maritim topp fra Sopie Faroh, som kler en voksende mage.

Anonym sa...

Jeg spaserer rundt hjemme i lilla omslagskjole og höye svarte pumps med åpen tå. Jeg har en litt spesiell sinnsstemning i dag. Jeg svever litt etter å ha sett hele Pride and Prejudice de siste to dagene, sukk, jeg er litt urolig etter intrevju nummer to på en jobb i går, og jeg er forventningsfull ettersom jeg skal på bryllup (nr 4 i år) i morgen (derav pumps hjemme, de skal gås inn). Bytter til brune lave pumps og adderer röd leppestift (og sykkelhjelm)når jeg senere sykler ut i solskinnet for å möte min fantastiske gemal til lunch!

Anonym sa...

Juristen overrasker ingen på fredager heller... Klassisk antrekk i hvitt, grått og sølv, med favorittperlene, Chanelparfyme og hvit te..mmm.. Morgenstund med solregn, Tchaikovskys pianokonsert nr. 2 og et kompliment fra en medbusspassasjer øker stemningen før kafébesøk og konsert:-)

Jenny B sa...

Jag har en rosa topp, lång kornblå böljande kjol med broderade blommor, och rosa kilklacksskor med blommönster. Ikväll skall jag på teater, hurra! Det är en Kristina Lugn-pjäs som spelas på Stadsteatern i Stockholm. Det kommer att bli jättekul, tror jag!

Mari sa...

God grunnstemning, og glede over at jeg endelig fikk sove godt etter å ha hentet min glamorøse lille varmeflaskefisk klokka 3 i natt. Gullring arvet etter min kjære farmor. Min egen parfyme. Og at i dag var Dior addict ultra-gloss 511 en helt rett farge (etter at jeg har tørket den vekk øyeblikkelig de 30 siste gangene jeg har prøvd den)!

Alaija: God tur sørover! Men behold Finnmarksglamouren:)

Anonym sa...

Dagens største galmourøse innslag er nok salaten jeg har til lunsj. Gul spisspaprika, oransje og rød vanlig paprika, sprø sukkererter, ristede pinjekjerner, hjertesalat og mye annen snacks.

Jeg gikk amok på ICA i går, for der var det 40% på all frukt og grønt. Jeg elsker de tilbudsukene deres.

Ellers er jeg stort sett blåkledt i dag, med matchende blå emaljeblomster i ørene, og min elskede lavendelparfyme fra Roma.

Anonym sa...

Jeg føler meg riktig rød i dag, jeg. Rødt, skotskrutete skjørt fra H&M, sort blondesinglet under en rød topp med 3/4-ermer, sorte nettingstrømper og sorte ballerinasko med pittelitt bling (men ikke for mye). Oppsatt hår, armbånd fra Indiska og halssmykke fra Assecories. Min nye, fine mascara fra Makeupe Store på Majorstua har jeg også. Føler meg riktig så glamorøs i dag. (Matpakka består forøvrig av brød med omelett. Nam nam).

Bokomaten.. sa...

Glamouröst och festligt. Sparat att ha klänning hela veckan för att få känna mig lite fin idag när det ÄNTLIGEN är fredag. Mörkt grön, lite murrig, knälång klänning med empireskärning. Trekvartsärm. Har fina hängande örhängen i samma färg och ballerinas i brons. Tyvärr öser det ner så jag är glad att jag tog tajts till.. Ikväll blir det 3-rätters hemma med några vänner och en lång lugn helg utan elever.. Redan helt färdig och terminen har bara börjat...

Anonym sa...

Tynn bluse, røde lepper og "hjertet i halsen" (smykke). Planer for helga inkluderer kornaks-slang mens det enda finnes korn, og så lage fine "blomster"oppsatser hjemme.

Sara: jeg krysser fingre alt jeg kan. Regner med jobbintervjuet foregikk i Trøndelagsregionen? ;-)

Anonym sa...

Kjører litt corp-glam i dag. Beige 50-talls smal kjole med knepping og brunt belte med hvite prikker. Lyse strømper og brune pumps, gyllen øyeskygge og sort eyeliner.

Populære innlegg