fredag, august 31, 2007

Glamorøs fredag


God morgen! Oppe med solen i dag, god tid til å lese september-Vogue (Morgenbladet dukket ikke opp i tide), drikke flere kopper te, høre på Chaussons konsert op. 21, mens jeg spiste frokost.

Forrige fredag var det sommerkjole, i dag er det jakke og skjerf... Men ingen grunn til å droppe glamouren av den grunn, tvertimot. Glamourbibliotekaren stiller i grå vide dressbukser, svart skjorte, grå tweedjakke, hvitt skjerf, svarte sko og svart
Marc Jacobs-shopperveske. Det eneste som ikke er i svart/hvitt, er mine korte blodrøde negler (Mavala "Ankara") og lepper (Chanel Barcelona Red). Parfymen er Eau de Moschino, for første gang denne høsten.

Planer for helgen: Opera i kveld,
The Police i morgen...

Men nå må det jobbes. Jeg rigger meg til med Andsnes' nyeste - en blanding av gammelt (amollkonserten) og nytt (gmollballaden), og en gigantisk tekopp full av Twinings Blackcurrant.

Ha en strålende dag, kjære venner!

20 kommentarer:

Jenny B sa...

Hurra, fredag! Mitt jobb skall ha kräftskiva idag, så i väskan har jag en jättefin klänning i svart blom-spets med lila kanter. Tills dess har jag lila-rosa-gul topp och svarta byxor, och doftar av Lancome Miracle Forever.

Ha en fin fredag och en skön helg, allesammans!

Anonym sa...

Har også valgt en varmere variant: beige tettsittende lang genserkjole i lammeull og angora over sort kjole, sorte strømper og sorte Camper-pumps med blomsterpynt på ankelbånd. Har smalt belte og smalt skjerf i halsen i leopardmønster, og 50-tallssminke. (Og et hvitt stort bomullssjal til å bruke hvis det blir for kaldt på jobben.) Har funnet fram en kort beige skinnjakke jeg kjøpte i en brukforretning for 8 år siden, den er like brukbar hver vår og høst. :)
Plan for helgen: Aschehougs bakgårdsboksalg, kino, muligens grilling hos venner, hente nyopplagte dressbukser i en fin butikk.

Anonym sa...

Jeg var på The Police i går! Veldig bra! Jeg syns de var litt "spredde" i begynnelsen, men når de kom sammen, var de supertighte og samspilte. Glamourmessig utklassing når det gjelder utseendet - to middelaldrende gubber (men fantastiske musikere) og så Sting: Fantastisk kropp, pent ansikt og nydelig stemme, selv om han ikke går så lyst lenger.De andre to kunne briljere mer på sine instrument. Gled deg! Neste konsert blir Manu Chao i oktober... det blir bra!

Anonym sa...

I dag er det siste dagen på jobben, så derfor er jeg iført sort, knelang kjole og gull øredobber. Er litt trist, men har fått meg ny jobb i stavanger som jeg må si frister mer. I kveld får jeg besøk av en god venninde, så da blir det vell cafè tur.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Dere kan virkelig dette med glamorøse fredager! :)

Sara: Jaa.. Ettersom Sting ser tilnærmet lik ut som for 25 år siden, trodde jeg jo de andre gjorde det også. Jeg håpet i allefall at Stewart Copeland skulle være like kjekk nå... men ikke utifra bildene på hans hjemmeside, hehe.

Anonym sa...

Her er vinteren på vei, snø ned til 500 moh og rim på bakken om morgenen. Har greid en anelse glamour i dag, til tross for sykling til jobben. Mørke jeans, grå kashmir-genser som varmer godt og et brunt silkeskjerf i halsen.

Helgen skal bli rolig, gode middager, kaféturer og en tur på kunstmuseet hadde jeg tenkt meg. Lørdagskvelden skal jeg tilbringe alene, med Breakfast at Tiffanys, gleder meg til å se den igjen :)

Anonym sa...

Juristens dag er fullbooket med ubehagelige møter, og jeg er powerdressed i svart, hvitt og selvsagt med heftig rød leppestift (alltid..). Helgen skal brukes til total avslapping med venner, familie, bøker, Vogue, rungende Tchaikovsky eller dempet Bach. Og nå; en kopp hvit te...

Anonym sa...

Novisen har rosa langermet pullover, grå dressbukse og svarte pumps... kort svart skinnjakke - og til min sorg en visnet kontorplante. Den levde da senest tirsdag??!?? Skal på Momarkedet i helgen, lite glam - men kanskje noen bønder selger revitalizing cure for planter? Kjøper alltid frukt, grønnsaker og honning etc der hvertfall. Kanskje noen har tips til fresht antrekk?

Anonym sa...

TGIF! Jeg har en søt, sort kort 60-tallsinspirert kjole, sorte knestrømper, fine, sorte sko med høye heler, ametystsmykker og oppsatt hår med noen fine, sorte spenner. :) Ute ble det sort fløyelsjakke og sort heklesjal.

Anonym sa...

...og så glemte jeg å si at jeg skal på Elusive-konsert i kveld. I morgen blir det overlevering av nøkler til ny leilighet i Oslo (hurra) og forhåpentlig litt flytting!

Anonym sa...

Mer bohem-stil enn så mye glamour for min del: tunika-aktig favorittbluse fra Malene Birger, slitte jeans og brune pumps og fine turkis-smykker kjøpt i Venezia i sommer.I kveld blir det Vernissage og påfølgende fest, i morgen høstens første løppemarked, kafetur og kanskje kino. Søndagen skal vies til soppskogen. Ny kurv er innkjøpt, og primusen ligger klar. Tidlig høst er deilig!

Bokomaten.. sa...

Lila och svart mönstrad hängselklänning med svarta tights och svart hängande kofta. Lit parfyn och svarta örhängen. Vill inte ha för ljusa kläder eftersom jag ska på kräftskiva ikväll med bara tjejer och inte hinner byta! Det LÄR stänka lite vid matbordet.. I helgen annars skall jag umgås med mannen som åker ifrån mig på måndag och rensa lite i garderoben hoppas jag... Behövs för att få plats med lite höstshopping..

Anonym sa...

Høsten er definitivt nådd Trondheim. Svart trench, grå dressbukser, tynn ullgenser i svart og blått og svarte tiger-sneakers (en liten glamglipp der...). Halssmykke og øredobber i sølv, og min kjære mimosa pour moi-parfyme. Helga tilbringes på scenen i Olavshallen - tilsynelatende glamorøst, antakeligvis utmattende. Det er antydninger til sol og blå himmel utenfor kontorvinduet mitt. Et glamorøst mirakel, intet mindre!

Mari sa...

Veldig lite glamour hittil idag. Klesvask og flyttepakking pågår her, så leiligheten ser bombet ut. Men nå skal jeg ned på den norske ambassaden og stemme, så da får jeg vel passe på å kle meg litt glamouröst i kjole og höye häler. Senere blir det fika med én kompis, og sykebesök til en annen, nyoperert kompis.

Anonym sa...

Uff,og jeg glemmer for...hva i all verden het det flotte hotellet du tidligere anbefalte her i bloggen din i Gøteborg? Tror det lå i nærhten av Eriksberg...hilsen Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Astrid: Hotel 11 er navnet. Jeg har bodd der mange ganger!

Anonym sa...

Stram stil til meg å være i dag: Helsort med gråbrun dressjakke-vest til, små blingbling i ørene. Ute plusser jeg på med svart sixpence, og så myker jeg litt opp med svart tynt heklet sjal og rød lang høstjakke.

I morra er det bondens marked på torget. Jeg syns "egenprodusert" og kortreist mat er eksklusivt og glamorøst, akter å fråtse i god ost og honning resten av september!

PS: Sting kunne lurt meg...

Anonym sa...

Må foresten si at jeg misunner dere som skal se/ har sett The Police! Har sett Sting alene 2 ganger, og skulle gjerne sett hele bandet sammen. Hvis noen har sett David Bowie på konsert: hvem holder seg best av ham og Sing?

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Jeg har sett Sting live tre ganger, og to av de konsertene var litt kjedelige. Den første var bra, men jeg likte Sting best til og med Ten Summoners Tales fra 1993. Litt for mye world-retning etter den tid. Police blir noe HELT annet! Gleder meg.

Bowie, Bowie.. Han holder koken, virkelig. Hørte han live i 1996, men har jo sett livekonserter på tv senere som har vært knallbra. Jeg var "dessverre" i New York under den berømte Norwegian Wood-konserten hans, men neste gang han kommer skal jeg definitivt gå.

Anonym sa...

Juristens dag tok en enda mer glamorøs retning etter innkjøp av hvit te med granateple i dag! Nyyydelig... Innkjøpet ble foretatt på Te- og kaffehuset i Trondheim og anbefales:-) God helg til alle glamorøse!

Populære innlegg