onsdag, august 22, 2007

Min blogg er verdt 31614 dollar.

For what it's worth... haha.


My blog is worth $31,614.24.
How much is your blog worth?
7 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke verst! Du kan utvilsomt begynne å selge annonser. Men jeg håper ikke du faller for markedskreftene. For oss brukere er bloggen din nettopp verdt 31.614 dollar fordi den er slik en estetisk oase uten blinkende annonser og forstyrrende pop-ups!

Glamourbibliotekaren sa...

Ånei, her skal det ikke komme annonser! :) Vi bibliotekarer er trofaste mot gratisprinsippet.

Anonym sa...

Hurra! Heia ALT som ikke er kommersielt motivert i disse dager:-)

Husker en scene fra den deilige filmen "You've got mail" hvor Mr. Fox titter på ei lita bok i "The shop around the corner" og den litt nerdete ekspeditøren forklarer at boka er over 200 år gammel (hvis jeg husker rett). Mr. Fox: "Å, så det er derfor den koster så mye?" Ekspeditøren: "Nei, det er derfor den er VERDT så mye."

Anonym sa...

Noen diskre reklamer hadde ikke skremt bort meg i allefall. Synes det er helt ok hvis noen vil ha litt igjen for den tiden de legger i bloggingen. Det betyr selvsagt ikke at jeg ikke setter pris på bloggen som den er i dag
Keep 'em coming! :)

Anonym sa...

Min er verdt $2258. Men hvordan regner de egentlig ut dette?

Tove sa...

Må vel ha noko med talet på lesarar eller kommentarar, vel? Men om eg har forstått Blogger-engelsken rett får ein ikkje betalt før nokon av brukarane trykker på annonsene og går vidare. Smaklaust uansett - det ville heilt klart øydelagt den fine bloggen din!

Glamourbibliotekaren sa...

Ettersom de bruker technorati til å vurdere det, er det basert på antall linker til bloggen, tror jeg. Men det er jo bare sludder og vås uansett.

Jeg liker ikke annonser og pop-ups, og føler at blogger mister troverdighet med det - da vet man jo aldri om anbefalinger og tips er kjøpt og betalt eller ikke.

Populære innlegg