onsdag, september 05, 2007

ah-ah-ah...


Høstforkjølelsen er her. Akkurat forkjølet nok til å være hjemme fra jobb, siden det er slitsomt å jobbe fordi man ikke får hvilt det susende hodet eller lagt seg nedpå, i tillegg til at man nyser litt vel ofte. Men samtidig har man jo ikke direkte vondt noe sted, så man kan være oppe litt og pusle med små huslige sysler mellom nyseanfallene. Sola skinner og det er en vakker høstdag, og trærne begynner å bli røde her ute. Nostalgisk som jeg er, tenker jeg tilbake på en uke i niende klasse da jeg var superforkjølet og hjemmeværende, været var som nå, og jeg hørte på Kate Bush' debutplate "The Kick Inside" fra 1978 mens jeg drakk te og leste "Seventeen"-bladene som min amerikanske brevvenninne Erica hadde sendt meg. Nå sitter jeg her og drikker te og hører på Kate og grubler på om jeg skal orke å bake litt muffins...

Formiddager er undervurdert. Jeg har tilbrakt min ved kjøkkenbordet, bok ("liker De Brahms..") og NRK klassisk på radio. Hverdagsluksus for en som vanligvis er ute i full jobb.

Og den Kate Bush-plata er hennes fineste. Anbefales herved, for de av dere som ikke kjenner den. Imponerende mesterverk av en tenåring.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Selv forkjølelse blir litt mer glamorøst inne hos Glamourbibliotekaren ;)

God bedring!

Balanse sa...

Enig i at Kate Bush er forkjølelsestrøst!

God bedring!

Glamourbibliotekaren sa...

takk, begge to! :)

Populære innlegg