torsdag, september 20, 2007

Salg

Jeg tok en titt på salget hos net-a-porter.com, og der fant jeg den tranebærrøde blusen som jeg brukte i februarcollagen under - til mindre enn halv pris. Hmmmmmmmm... fristende.Obs! Hvis noen har bestilt fra net-a-porter.com, kom gjerne med rapport.. jeg lurer f.eks. på om de trekker fra den engelske momsen (taxes) når de sender varer utenfor EU, og hvor mye tollgebyr og sånt det blir.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Den fargen er jo bare skjønn. Jeg ville unnet meg den hvis jeg var deg. Den kan jo brukes både til hverdags og finere anledninger!

Glamourbibliotekaren sa...

joda. Jeg bare liker å prøve klærne før jeg kjøper, i allefall når de koster såpass mye. Så det er en litt vel stor risk å ta... men vi får se :)

Bokomaten.. sa...

Mm... den är snygg.. och användbar.. men jag har också lite svårt för det här med postorder.. och ebay etc.. man et ju aldrig om de passar el inte.. Svårt att hitta kläder som passar ÄVEN när man provar liksom..

Anonym sa...

Ååå den var kjempefin! Ble litt fristet selv jeg... I blame you! Men det veies veldig opp av all den supre inspirasjonen man får av deg, så jeg er ikke så bitter :)

Glamourbibliotekaren sa...

Godt å høre! :)

Anonym sa...

Jeg kjøpte en Anna Sui-kjole på salg fra net-a-porter for 4 år siden. Momsen var trukket fra. På nettsiden deres står det også: "UK VAT will only be applied to orders dispatched within the UK." Hva de gjør med norsk toll nå vet jeg ikke - tollvesenet har jo siden jeg handlet på net-a-porter blitt veldig fokusert på å pålegge toll på varer kjøpt i utlandet via nettet...
Retur: Du må varsle dem innen de første 7 dagene om at du vil returnere varen. Du må returnere varen innen 14 dager. Du kan returnere et kjøp gratis med DHL innen 7 dager. De har god informasjon om dette under valget "Shipping Information" og "Return Policy". Les også nøye det som står om størrelser før du kjøper, slik at du velger rett.
Jeg er forøvrig strålende fornøyd med kjolen jeg kjøpte! Knelang i hvit og pudderrosa silke, med sorte kanter på ermer og utringing. Har brukt den til fine middager på restaurant, bryllup og bursdager.

Glamourbibliotekaren sa...

Henrikka: TUSEN takk for svar! Som bibliotekar skammer jeg meg over at jeg ikke sjekket infoen på websiden selv... :) Men nå ble jeg jo opplyst allikevel, takk takk!

Anonym sa...

Re: toll på importforsendelser.
Siden det er DHL som er internasjonal courier, vil de også ta seg av tollbehandlingen for varene dine. Da kommer det utleggsprovisjon i tillegg til toll og moms. (Priseksempel: varepris: 1300,- totale utlegg for import: ca. 700,-. Dvs. Totalpris: 2100,-.)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk. Det høres ut til å bli en litt for kostbar affære for en relativt dårlig lønnet glamourbibliotekar...

Anonym sa...

Så lenge man holder seg under det "gyldne" grensa på 200 kroner slipper man tenke på moms. Men den koster kanskje mer enn 200 kroner?

Populære innlegg