torsdag, oktober 25, 2007

Dagens kjole


Dette er altså en polkadot-kjole med innebygget feilkneppet cardigan! Jeg synes den er litt sjarmerende. Cardiganen sitter altså fast på kjolen. Jeg tror kanskje jeg foretrekker å ha cardigans som IKKE sitter fast i noe som helst, men jeg synes allikevel denne er ganske morsom. Noe for distré glamourbibliotekarer? Designer er Junya Watanabe, som også har laget kjolen fra collagen Glamourbibliotekarens drømmemandag. Og hun har flere lignende feilkneppede kjoler.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes den er kjempesøt, og kunne gjerne teke meg den. Kanskje passer ikke stilen helt til en advokat..?? Prisen passer i alle fall ikke min lommebok. Hege

barbro sa...

hei.
den alltid praktiske sydamen i meg lurer mest av alt på hvordan en slik kjole skal stelles... bortsett fra det er den kjempesøt, men enig i at kjole og cardigan hver for seg er det beste.

Stella Polaris sa...

Veldig fin kjole. Søt og avant- garde på samme tid. Hvis den hadde vært min ville jeg om morgenen ha åpnet øynene med et smil og tenkt: "I dag skal jeg ha på kjolen min!"

peanut sa...

Veldig søt, men jeg kan ikke fordra ting som er 'sydd sammen' på den måten. Hvorfor kunne hun ikke bare hatt cardiganen for seg? Den kunne jo vært feilkneppet likevel, med glidelås i ryggen :p

Lille Pu sa...

Det er jo slik mine kjoler ser ut etter en dag på jobb i barnehagen!

Ökenråttan sa...

Felknäppt cardigan, javisst är det charmerande. Jag köpte en sån på en utförsäljning av provkollektioner (en väninna är agent för bl.a. italienska modemärken). Det hela såg bra ut i spegeln men när jag hemma fick se baksidan - ojoj, då såg jag ut som en stoppad korv. Gå ner 5 kilo så blir det OK. Hårt! Mitt råd: Kolla i spegeln hur du ser ut bakifrån också!

Fruen sa...

Kjempesøt! ...og en god ide med diverse plagg man allerede eier kanskje? :-)

Populære innlegg