tirsdag, november 27, 2007

Finn stilen: Juleselskap 2


Nok en collage for de av oss som ikke er så tilhenger av galla&julebord-stilen. En nokså klassisk men casual look, ikke stivpyntet, men absolutt fin nok til å gå bort i selskap: Grå vide bukser fra Oscar de la Renta passer fint til elegante pumps fra Jimmy Choo. En lilla søt bluse fra Moschino, og en cardigan fra Miu Miu om det skulle bli kjølig. De fine "ghost glass"-øredobbene er fra Anthropologie, veska er Chloés Maggie, parfymen er Santal Blanc fra Serge Lutens, og perlearmbåndet er Tiffany signature. Også må man ikke glemme vertinnegaven - i dette tilfellet nydelig sjokolade fra Godiva.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Nyyydelig. Skulle gjerne hatt en lommebok som kunne betalt dette antrekket:)

Anonym sa...

Wow - takk for god ide! Jeg har like bukser (ikke samme merket da:-)), nokså lik bluse (men med lange armer)- så da mangler bare en fin cardigan så er ett av "hva skal jeg ha på meg da"-problemene i jula løst. Jammen tror jeg ikke perlearmbåndet etter bestemor skal få seg en luftetur i julen også!

Anonym sa...

Å, det var antrekk etter min smak. Hva slags strømper/strømebukse ville du hatt til (mht. skoene)? 15 denier eller mer?

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Ditto! :)

Åsemor: Nemlig, det er et suverent antrekk til julen - jeg fatter ikke hvorfor alle skal ha identiske stroppeløse satengkjoler på denne tiden av året :)

Mette: Tjaaah.. en med holdin-effekt i allefall :) 15 eller 20 tenker jeg. 15 er nok finest.

Anonym sa...

Veldig stilrent collage :) Har et par lignende bukser fra Filippa K, jeg elsker dem men samboeren min synes de er grusomme. Han kaller dem 'Mariebuksen' (ref: http://www.nyttig.no/produkt.cfm?path=4&id=38) hehe.

Men, holdin-effekt er gufne greier. Hvilken type bruker du? Jeg kjøpte en fra Oroblu for 2 år siden, som liksom skulle gi meg 'sprettrumpe'. Det eneste den ga meg var kvelningsfornemmelser :\

For min del foretrekker jeg strømpeholdere, så får jeg heller tre på meg et par halvlange ullunderbukser under kjolen hvis jeg skal gå hjem :p

Glamourbibliotekaren sa...

haha, mariebuksen.. bilbukse! :-D
Jeg kjøpte en super holdin-sak på damebutikken på Storo en gang - men husker ikke navnet dessverre. Men den funka som bare det!

Anonym sa...

Jeg har et suuupert strømpebukse-tips! Har kjøpt den samme i to år nå, men har enda ikke memorert hva den heter :) Bare åssen pakken ser ut.

Skal sjekke og så skrive inn tipset, dersom det skulle være av interesse for noen. Den er stram og fin med lett hold-in, men gir IKKE kvelningsfornemmelser. Grei pris har den også :)

I'll be back!

Am.

Glamourbibliotekaren sa...

Am: Kjør på! :)

Anonym sa...

Ang. hold in: Har kjøpt forskjellige versjoner av holdin-truser som går nesten opp til bh'en. De holder inn, uten at det blir press på "midten". OK, de er vel noe av det mest usexy jeg eier, men effekten er bra. De har noen av merket Cette i undertøysbutikken på Steen og Strøm.

Anonym sa...

Har du noen tips til hårfrisyrer i samme slengen og, kanskje?
Har hår som går til midten av ryggen, men eier ikke fantasi når det gjelder oppsett osv. Ender som regel opp med en dårlig krølltang frisyre..
Så hvis du, eller noen andre har tips om enkle, men elegante frisyrer til høytiden, taes de i mot med stoor takknemlighet!

Anonym sa...

Hvorfor ikke noe moteblad har annsatt deg ennå går over mitt vett og forstand.

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Det var akkurat sånn jeg kjøpte på Storo! Funka veldig bra.

Malin: Tja, det er så få gode nettsider om hår dessverre. Og fremgangsmåten til mine egne oppsatser lar seg vanskelig beskrive.. det er relativt tilfeldig. Men se på Youtube om det er noen instruksjonsvideoer der! Søk f.eks. på French Twist eller Hair Updos.

Virrvarr: Jo takk, det var et moteblad som ville ha meg til å blogge for dem, men jeg takket pent nei... med mindre det er Vogue som spør, vet jeg ikke om jeg er så interessert :) (Aim high!) Seriously: Jeg følte vel ikke helt at deres profil passet min stil/blogg/personlighet.

Anonym sa...

For å være pen må man ha det bra (imho). Og jeg har det ikke bra i sånne hold-in - saker. Søstra mi mente det burde stå på pakkene: "Hold ut med hold-inn!"

For øvrig VELDIG fin collage for julebord /-selskaper. Absolutt pyntet nok syns jeg. Heler (hæler?) glammer opp det meste gitt!

Anonym sa...

Tusen takk for tipset!
Løp meg faktisk rett på en elegant, men vakker, hårfrisyre med en gang der!
Gleder meg skikkelig til alle julefestene nå!:)

Populære innlegg