mandag, november 26, 2007

Tapet


Hadde ikke mitt hjem vært fullt av bøker og plater og andre ting, skulle jeg hatt en retromønstret tapet på en av veggene. Det finnes så mange fine! Disse to eksemplene er fra Osbourne & Little.


Men jeg tror nok man bør ha relativt minimalistisk stil for å få det til å funke. (I gamle dager hengte man jo opp gigantiske konfirmasjonsbilder og Brudeferden i Hardanger og "velkommen til vårt hjem"-broderier utenpå slike tapeter, og man kan jo bli svimmel av mindre.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den nederste tapeten var nydelig. Kunne tenkt meg å tapetsere den ene veggen på soverommet. Men er redd for at jeg skal bli lei av det. Så blir nok heller kremhvite vegger på meg:)

Anonym sa...

Syns også den var fin, men hjertens enig i at en må ha det nokså enkelt og ryddig ellers for at det skal funke. Og dermed vil det ikke skje hjemme hos meg:-)

Generelt syns jeg det er et dårlig tegn dersom interiøret ser rotete ut hvis det er mennesker på bildene. Det må liksom være lov til å leve i sitt eget hjem! Forsøker alltid å se for meg noen som sitter i en sofa og leser e.l.

Anonym sa...

Jeg har det verken ryddig eller minimalistisk, men er veldig glad i min Orchid tapet fra Cole & Son :) Har den riktignok kun på én vegg, og resten malt eggehvit, men synes den passer like godt til de hvite enkle montanahyllene som den gjør til den gamle spisestuen jeg har arvet av farmor.

http://www.cole-and-son.com/images/collect/lg/66-4024.jpg <- denne fargen

http://www.cole-and-son.com/images/collect/lg/sp7001.jpg <- i dette mønsteret

(var litt vanskelig å finne et bilde av den lilla som viste blomstene ordentlig)

Glamourbibliotekaren sa...

Joda, det går sikkert fint om man ikke er minimalistisk av seg også, men det krever jo litt mer enn bare hvite vegger. Men blir man lei, er det jo bare å forandre. Det ligger igrunnen i tapetens natur :)

Peanut: kjempefin tapet!!

Populære innlegg