fredag, november 30, 2007

Glamorøs fredag


God morgen kjære venner!
I dag stiller Glamourbibliotekaren i Audreyfrisyre - eller skal man si Sabrinafrisyre (som den på bildet)- med perlebånd fra Agatha og svart twinset. Man blir liksom en underlig blanding av Audrey i Sabrina og en britisk overklassedame i sekstiårene når man er iført perler og cardigan...
Duft: Carons "Fleur de Rocaille". Mmmm.

Til de som passerte meg på min vei til jobb i dag: Beklager at jeg tok opp halve fortauet med min enorme paraply. Jeg tok feil i forbifarten. Istedet for den vanlige slanke paraplyen min, rasket jeg med meg min og glamourgemalens kjæresteparaply, en diger en med plass for to. Trafikkfarlig!

Planer for dagen og helgen: Slappe av! Trene, lese, fortsette på min
musical journey, og se en film eller to. Lovely!


19 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Mmm.. myser också i pärlor på jobbet och har en grlön fin klänning med grönt skärp i midjan. Ett stort grönt armband till det och Christina Aguileras parfym bakom öronen. Brukar inte vara så begeistrad i kändisparfymer, men den här doftar lite juligt och mumsigt av vanlig (brukar gilla parfymer med vanilj i) och är en väldigt fin flaska.;) SKall göra en utflykt till köpenhamn i helgen och titta på julskyltningen och dricka glögg hela söndagen.:)

Anonym sa...

For en fin frisyre! Er imponert over at du kan få til den helt selv. I dag er jeg kledd i sort kjole, sorte støvletter, sort kasjmir-genser og med et lite sort/hvitt-blomstrete skjerf i halsen. Kanskje litt kjedelig med alt det sorte, men krysser fingrene for at det passerer som elegant! :) Ha en strålende helg!

Anonym sa...

sydamen drikker kaffe iført svart cardigan, grått tweedskjørt og sølvørepynt med røde steiner ( russegave fra sølvsmedonkel for lenge siden). i dag skal jeg sy og skrive regninger. Jippi!

Anonym sa...

Føler meg ikke superglamorøs helt enda, men i kveld! I kveld er det high class julebord (høres kanskje litt paradoksalt ut, men det blir det), og jeg stiller i lang sort og hvit silkekjole med intrikat bærestykke, sorte spisse sko og muligens sorte nettingstrømper. Det intrikate bærestykket fordrer litt spesiell bh, og det litt en Unbra og venter på meg på postkontoret. Håper virkelig den passer, ellers får det bli plastertape på ...
Inntil da stiller jeg i sort topp med cowl neck, grå ullbukser, hvit lang ulljakke og vinterstøvler. Festsminken er mer eller mindre på plass, så litt glamour blir det like vel.

Anonym sa...

Først: Veldig fin frisyre. hvordan går du fram for å lage den? Imponert!
Bare så vidt innom kontoret jeg før jeg må ut igjen i vinteren, derfor iført svart ytterjakke fra Zara, svart lammeullsgenser under og jeans, samt sko som takler glatt underlag. Store øreringer i oksydert sølv og fargerikplast. Iris-parfyme fra Yves Rochers "oppgraderte" linje (i likhet med roseparfymen er denne også god!) Skal i stort bursdagsselskap i morgen, og gleder meg. Hyggelige folk og deilig å kunne pynte seg! Ha en fin helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Angående frisyre: Audrey hadde jo nærmest kort hår i denne filmen, så helt lik er den jo ikke - men jeg har strammet opp denne frisyren, og da ble den nesten som Audrey sin. Bare med knute i nakken, altså. Og bittelitt lengre lugg.

Ie sa...

Ikke så veldig glamorøs i påkledningen i dag, men håret er lekkert nyklipt og jeg har perler i ørene og diamant på fingeren, så en anelse glamour er det da. Dessuten skal jeg hjem og pakke kofferten etter jobb - tre dager i London sammen med min kjære. Uten barn :-)

Anonym sa...

kjempefin frisyre!

jeg tror jeg satser på fletter til årets julebord, oppsatte fletter eller noe. jeg får øve meg :)

dagens antrekk er mer fornuftig enn glamourøst; mørke jeans fra tiger og svart høyhalset genser i merinoull fra lacoste, men de blodrøde neglene hever det da en smule.. :)

helga skal brukes til det vanlige; god mat og god drikke. en tur innom julemarkedet på rådhusplassen bør det bli, det blir en jentefest på lørdagen og så har jeg lyst å se www what a wonderful world på kino. der hadde jeg visst planlagt hele helga, gitt!

ha en kjempefin helg!

Anonym sa...

Juristen drikker candy cane lane te fra Celestial seasonings iført sort cashmirgenser, grått skjørt, sorte støvletter, perler og Chanel no 5. Julebord i kveld, mens morgendagen skal benyttes til løping, lesing og lytting; 1. desember er en strålende dag for høylytt spilling av Juleoratoriet:) Alle i Trondheim bør komme seg i Nidarosdomen når Domkoret fremfører oratoriet i neste uke!

Anonym sa...

Er det mulig for oss utrente sjeler å få en liten veibeskrivelse fram til denne fine frisyren? Hvordan går man egentlig fram? Jeg vil også bli fin på håret!

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Nåh, jeg er sterkt uenig! Juleoratoriet (på cd) bør spilles de dagene det er skrevet for, nemlig 1. til 6. juledag! :) Romjulen, altså. Hva fremførelser angår, er det noe helt annet. Det bør man absolutt få med seg live når det skjer!

Glamourbibliotekaren sa...

Anne på landet: Eeh, hadde det bare gått an å beskrive det på en bra måte.. jeg bruker mange små klyper (svarte eller brune, så blir de usynlige) og stapper inn i håret i nakken sånn at det blir en liten virvar-knute. Kanskje tvinne en gang eller to for sikkerhets skyld. Ta med småhår fra siden og under til slutt, i egne klyper. Om noe løsner, gjør det ikke noe.

Jenny B sa...

Jag har liten svart topp med spetskant och svarta byxor, och min mångfärgade scarf från Lacroix som enda färgklick förutom mitt mörkrosa läppstift. Ikväll skall jag och hälften av mina kollegor på inflyttningsfest på vårt systerföretag. Det blir kul! Innan dess hoppas jag hinna hämta ut mina nya glasögon, så att jag kan se vad jag gör också...

Anonym sa...

Nei, nei, ikke i min juleverden! Mine høytalere er langt bedre enn de tilgjengelige i romjulen, og som en jule/Bachelsker begynner jeg tidlig! Det hører med at jeg veksler gjennom hele desember med Charpentier, Händel og mer Bach, så jeg er ikke helt ute... Dessuten kan man ikke begrense vakker musikk til noen ynkelig få dager i året!

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Bachs julekantater FØR jul, oratoriet I jula. I rest my case.

Glamourbibliotekaren sa...

Glemte å si: Alle sammen høres så fine ut - det er hyggelig å se at Glamorøs fredag sprer seg utover verden! :) keep on doin' it, ladies!

Anonym sa...

Hver sin lyst! JEG nyter iallfall min lørdag i ren leilighet med te fra Paris og Juleoratoriet!

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Har du sjekket ut plata Baroque Organ Music for Christmas? Det er Bonsaksen som spiller i Nidarosdomen, og den ble utgitt i 1997 på Vanguard Classics. Veldig fin!

Anonym sa...

Jeg hadde den en gang, men fikk den aldri tilbake etter å ha lånt den bort...buuhuu.. Der har man igjen for å være generøs.. Kanskje på tide med kvalitetsshopping av musikk (igjen)?! Elsker kirkeorgelet i domkirken:) Takk for påminnelse om mangelen i en velfylt musikksamling!

Populære innlegg