søndag, november 11, 2007

Glamourspørsmål i Trondheim: Gullsmeder i Trondheim



hei,
og takk for tidligere glamourhjelp. Bloggen din er en stor inspirasjon, og en liten glede i hverdagen :-)
Dette spørsmålet mitt kan nok ikke du direkte hjelpe meg med, men kanskje noen av dine trondhjemske lesere kan? Jeg har nemlig arvet en gullring med diamanter, i en stil som dessverre ikke passer meg. Men jeg kunne tenke meg å bruke stenene og gullet i en ny ring, og på den måte bevare ringen og minnene knyttet til henne som eide den. Lurer på om det finnes en dyktig og kreativ gullsmed i Trondheim som tar på seg slike oppdrag, og om noen eventuelt har erfaringer å dele. Synes det er bedre å få råd på denne måten enn å stikke innom gullsmedbutikker for å spørre (føler at de ikke akkurat er mitt domene..)

hilsen Solveig.


Hei!
Det høres ut som en veldig god idé. Det er mye bedre at den er i bruk enn at den bare blir liggende! Nå håper jeg vi har noen årvåkne trøndere her som kan tipse om gullsmeder!

mvh
Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ville kontaktet Domaas (jeg er nokså sikker på navnet, men de holder iallfall til på den gamle branntomten på Nordre). De er veldig gode på diamanter, og jeg er strålende fornøyd med det de gjorde for meg!

Anonym sa...

Takk for tipset, da prøver jeg i første omgang å stikke innom der!

Anonym sa...

Jeg også anbefaler Domaas, men de holder til i Munkegata....

Anonym sa...

Det er Møller som ligger i Munkegata. De har jo lang tradisjon som gullsmed, og kan sikkert gjøre et godt arbeid for deg.

Populære innlegg