lørdag, november 17, 2007

Guilty pleasure


Jeg er igrunnen ingen sjokoholiker, det må sies. Men denne islandske lekkerbiskenen Draumur... gets me every time. Jeg klarer ikke å stå i mot. Lakris og sjokolade er en undervurdert kombinasjon!

Alle som skal forsøke å få meg over på sin side, vet herved hva de har å gjøre/kjøpe.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg må si at det hørtes ut som en merkelig kombinasjon, men er fullt mulig at det er godt. Hvor kan jeg få tak i denne sjokoladen?

Glamourbibliotekaren sa...

Kommer an på hvor du bor! Her i Oslo selges den på diverse kiosker og en og annen delikatessebutikk.

Anonym sa...

Har akkurat flytta til sandnes, men har fortsatt en liten for i steinkjer:) Men er vell mest sannsynlig at jeg kan klare å finne den i Stavanger da. Kanskje det blir sjokoladeshopping på meg etter jobb.

Ingvild S L sa...

Ah, jeg trodde jeg var alene om å elske denne sjokoladen!
Så du kan tro lykke var "fullkommen" da Deli de Luca endelig kom til Bergen og jeg slapp å hamstre med meg hjem fra Oslo!
Nam, tror faktisk jeg må bort å kjøpe med en nå...

Anonym sa...

Den sjokoladen er helt nydelig! Finnes jo samme sammensetning her i Norge også, men ikke på samme måte!

fru winther sa...

Er du min manns ukjente tvillingsøster,eller? Han eeelsker også den sjokoladen, og har nettop spist den ene av de to han kjøpte på Smart Club.Jeg spår at den andre ikke overlever kvelden...

ingunn sa...

Jeg har også falt for denne sjokoladen. Litt dyr, men den er verdt det. ;)
La merke til at Smart Club (iallefall den på Bislett) hadde prislapp på 2-pk Draumur til samme pris som en i Deli de Luca, så må innom der igjen og se om jeg finner. ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Smart Club på Bislett? To til prisen for én? Oiii... jeg får jo ikke med meg viktige ting lenger! :-D

Mari sa...

Wow - den må jeg prøve! Skjønner ikke hvorfor det er så lite lakrissjokolade på markedet. En kort stund fantes Relax, sjokoladen i gul pakning og mange smaksvarianter. Mener de hadde en god med lakris. Nero duger, men skulle gjerne hatt den med mindre gele-aktig lakris. Takk for tipset, skal bunkre opp på neste storbyferie:)

Anonym sa...

Ja, den er helt fantastisk! Jeg har spist den siden jeg var liten og fått den shippet fra familie på Island i alle år. Nå er jeg endelig selvberget. De har fått den på Meny også...:-)

Anonym sa...

Prøv Djupur - lekre kuler av sjokolade og lakris av samme produsent. Herlig! Islendingene kan det der med snop.

Glamourbibliotekaren sa...

Mia: hysj! :) Jeg avslutter herved Draumur-diskusjonen; jeg begynner nesten å sikle her jeg sitter! Og nå er det slutt på godis her i gården.

Anonym sa...

Denne sjokoladen er heeeeeeeeeelt fantastisk! Nam, nam - må innom en butikk på veien hjem fra jobb... ;)

Anonym sa...

i stavanger-/sandnesområdet så mener jeg at den fantes både i godisbutikken i stavanger som ligger rett ved arkaden (ligger på en måte under den bruen som forbinder de to delene av arken, rett ved siden av utgangen til matbutikken i nederste etasje). også var den å finne i godisbutikken på kvadrat.
er en stund siden jeg har vært på godisjakt i stavanger nå, så jeg vet dessverre ikke om flere. lykke til :)

Anonym sa...

Endelig fikk jeg smakt på den å. Takk for tips "anonym". De hadde den i godisbutikken på kvadrat:) Den var faktisk veldig god. Den hoppet rett inn på min topp fem liste.

Populære innlegg