fredag, november 16, 2007

Mmmmm...


På Massimo Dutti har de en så å si identisk cardigan - i 100% kasjmir. Kanskje den blir julegave til meg selv... når neste lønn kommer. (Evt. når bibliotekarer en vakker dag får lønn som fortjent!)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Den så hærlig god ut:)

Ane sa...

Heisann! Jeg er en jente som tar et år på en amerikansk high school, og i den forbindelse måtte jeg stikke innom å spørre om du hadde noen tips om hva en bare MÅ kjøpe av produkter når en befinner seg her borte? Jeg er hovedsakelig på jakt etter tips om hud-sminke- og hårprodukter, siden dette er så utrolig dyrt i Norge. Tusen takk for en så utrolig flott blogg!=)

Glamourbibliotekaren sa...

Oi! Skal vi se... Et bra merke som ikke finnes i Norge, er Nars. Philosophy har også mye bra, og Kiehl's er bra på hudpleie/kroppspleie. Gå på din nærmeste CVS e.l. og kjøp Cetaphil cleanser - det billigste og beste og mildeste renseproduktet man kan få til ansiktet (med mindre du bruker masse sminke på huden; da må du kanskje ha noe kraftigere). Revlon makeup er borte fra det norske markedet nå - de har fine lipglosser. Cover Girl slumper til med bra ting i blant, og Neutrogena liker jeg godt - både bodylotion/oil og makeup. CVS selger en hudpleieserie som heter BeFine; organiske produkter som ikke inneholder parabener. De er veldig fine!

Ellers: Benefit, Lorac, kanskje Urban Decay... Stila finnes ikke her lenger. Har du en Sephora i nærheten, kan du jo stikke innom og hamstre litt der.

Bare spør igjen - du kan også maile meg på glamourbibliotekaren@yahoo.com :)

Anonym sa...

Den så fin ut! Hvilken pris har den?

Glamourbibliotekaren sa...

Rundt tusen kroner. obs! Det er ikke den på bildet; men den ligner veldig. Knappene er nok mindre.

frikke sa...

Åhh. Akkurat en slik jeg har lett etter. Varm, god og lekker:)

Anonym sa...

ÅÅåååh, perfekt perfekt perfekt!! Har de massimo dutti i noreg/oslo?

Glamourbibliotekaren sa...

Japp, to butikker i Hegdehaugsveien/Bogstadveien.

Populære innlegg