mandag, desember 10, 2007

Finn stilen: Desember


Sent, men forhåpentligvis godt: Desembercollagen. Preg av casual glam som vanlig, jeg synes det passer bra til julen. Gullbrokadeskjørt fra Easton Pearson, svart kasjmirhøyhalser fra Cullen, strømper fra Ellos, gullringer fra Zoe&Morgan, Rouge Allure-leppestift fra Chanel, parfymen er Chanel No.5 sensual elixir, burgunderrøde sko fra Louboutin, helt enkel clutchveske fra Joe's, og Doris Days juleplate. Koselig og komfortabelt. (I allefall utpå kvelden når man sparker av seg skoene..)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Å, det var fint! Akkurat sånn vil jeg gå i jula. Har du noen tips om hvor jeg kan få tak i et sånt skjørt i Oslo, gjerne ikke så altfor dyrt?

Anonym sa...

Rød leppestift - jippi! Og fin cluth!

Micha sa...

Med neglelakk som matcher lebestiften blir det perfekt! Du lager utrolig inspirerende collager :) Selv hadde jeg valgt coco mademoiselle, men ellers er det som om du har kikka inni hodet mitt... Er dette et uttrykk for din stil som den er nå (i utseende, ikke prisklasse), eller sånn du drømmer om å kle deg?
Ønsker deg en god dag videre!

Glamourbibliotekaren sa...

Irenuccia: Har ingen anelse, beklager! Kanksje noen lesere har?

lalala: Chanels leppestifter er suverene!

Micha: Mademoiselle er nok ikke noe for meg, men det er jo bra at ikke alle bruker det samme! :) Det er nok ikke uttrykk for hvordan jeg går til vanlig nei, jeg er altfor lat og komfortabel - men skulle gjerne hatt litt mer fiffige antrekk. Jeg er stort sett en lassis i klesveien!

Anonym sa...

snittet i skjørtet kan minne om oasis. de har flott butikk i akersgata ihvertfall.fin collage! som vanlig!

Anonym sa...

Aaaah. Sensual Elixir i Chanel no.5 er helt nydelig. Jeg liker den faktisk bedre enn 'originalen'. Noen fløyelsmyke dråper på håndledd og hals, og du dufter deilig og elegant hele dagen. Anbefaler den på det sterkeste også til alle de som vanligvis ikke bruker så mye parfyme. Også er jo den lille søte flakongen en liten skatt i seg selv. :)

~SerendipityCat ~ sa...

Åååh så nydelig skjørt!! Jeg vil også veldig, veldig gjerne ha et sånt!

Er veldig glad i disse collagene dine, ikke bare viser du flotte antrekk, men alltid nydelig tilbehør også!

Anonym sa...

Har sett (og kjøpt) et skjørt på Lene V - de har det i sort med noen tynne sømmer i hvit og i gull med tynne sømmer i sort. Nederest er det en flott bort med noen stener sydd på. Ca samme snitt. Kan vel ikke si at det er helt likt, men det er classy, flott og ikke altfor dyrt. 600,- (har allerede brukt det til 2xjulebord, date og teater på litt over en uke nå - så da er det snart "tjent" inn:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sydamen: Takk for tips!

operastine: Enig, den er kjempefin!

Serendipity: Takk, så hyggelig at du liker dem!

Anonym: Bra tips. Anvendelig er bra!

Anonym sa...

Nydelig antrekk! Kommer det en nyttårscollage? :)

Populære innlegg