tirsdag, desember 11, 2007

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 11

I løpet av denne uka bør juleposten sendes, så det er like greit å gjøre det først som sist: Skriv julekort! Lag kortene selv eller kjøp dem hos Unicef/Amnesty/SOS Barnebyer. Å få et håndskrevet kort eller brev i posten kan nesten regnes som luksus nå for tiden når alt man ellers får i postkassa er regninger, og det meste av kommunikasjon foregår elektronisk eller via telefon. Jeg skal henge opp mine julekort til pynt i år. (Hvis jeg får noen da.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for påminnelsen om å sende julekortene! Jeg må se å få sendt dem nå. Jeg har laget julekort selv (Photoshop), men det blir desverre ikke tid til en håndskrevet personlig hilsen til alle.

AlterEgo sa...

Hvis glambib'ens adresse hadde vaert kjent ville hun utvilsomt faatt et julekort med morsomme utenlandske frimerker paa i alle fall:)

Anonym sa...

Fisked det etter julekort:P?

Glamourbibliotekaren sa...

Wannabe: hjemmelaget er det jo uansett! :)

Alterego: Nice to know! Det kan jeg trøste meg litt med når postkassa flommer over av regninger og intet annet :)

Anonym: JA! Eller, kanskje ikke, sympati-julekort er igrunnen ganske trist, haha..

Anonym sa...

Å sitte og skrive julekort med vakker julemusikk (The Real Group for eksempel) i ørene og et glass rødvin ved siden av er en deilig glamorøs del av juleforberedelsene :-) vil gjøre det i kveld!

Anonym sa...

Jeg og min datter på ni holder for tiden på å lage julekort, med bilde av henne og hunden, engleglans og stjerne- og hjerteklistremerker, samt skrift i kalligrafi!

Populære innlegg