fredag, desember 21, 2007

Glamorøs fredag


Årets siste arbeidsdag! Og den eneste dagen i året hvor man fikk lov til å ta med godis og brus på skolen (men Frank klarte å velte min lille flaske med julebrus...). Dessuten sluttet man kl. 11. Sånn er det nok ikke i arbeidslivet - man kan spise godis hver dag, men bør ikke gjøre det - og siste arbeidsdag før jul er travel. Man slutter absolutt ikke kl. 11. Den høye skjelvende katalogiseringsbunken ved min side velter snart, nesten som julebrusflaska på barneskolen, så noen likheter er det da.

Casual i dag, ingen ørepynt (ti minusgrader + ørepynt = forfrosne ører), men derimot røde lepper og en relativt unik parfyme - Etro Messe de Minuit. Planer for dagen - foruten å kjøpe juletre: Vaske til jul... Jeg må bare finne et passende soundtrack, så skal det gå som fot i hose.

Nå: Adventste. Bachkantater. Schubertlieder. Og Grand Prix-bidrag som aldri kom til topps.

Ha en strålende dag, kjære venner! Og husk: Kjøp Morgenbladet til jul - mye interessant lesning i dette nummeret.11 kommentarer:

Anonym sa...

Juleglamorøs i dag, med rød kinakjole i lin over grått ullskjørt, sorte strømper og høyhælte sorte støvletter. Hvit ulljakke som går til knærne og er deilig og varm. Hvit øyeskygge og sort eyeliner for å lage litt vinterlook.
Plan for dagen: Siste dag også i mitt prosjekt, så sikkert ingen tidlig slutt. Hjemme står rydding og vasking på programmet. Juletre blir nok kjøpt inn på søndag, siden vi alltid kjøper og pynter på lille juleaften.

kristin sa...

Jeg føler meg ikke så veldig glamorøs i dag, støl og lemster etter gårsdagens siste innsats på treningsfronten før jul...

På jobben har mange tatt fri i dag, og det er fredelig og godt her. Jeg har iført meg eggeskallfarget cashmirgenser, mørkeblå jeans med høyt liv, litt perler og røde lepper.

Planer for dagen: Frisørtime -og så middagsselskap.

Bokomaten.. sa...

Och vi har skolavslutning så här är det knälång varmröd klänning med tunna axelband och en varm kofta. Till det en tomteluva och pärlhalsband.:) Skall ägna helgen åt lite julstök och att shoppa det sista innan nyårsresan till egypten den 27:e... mmm... kryssning på nilen, kan det bli mer glamour?:-)

Anonym sa...

Casual antrekk idag, men glammet opp med rød leppestift og nydelig perlering etter tante :-) Her må også strijobbes, men etter arbeidstid er det sushi og gavebytte med venninne. Dessuten innkjøp av mandler og andre ingredienser til hjemmelaget marsipan, nam! Ønsker Glamourbibliotekaren og alle andre en strålende jul :-)

Anonym sa...

Juristen har vært flink pike, og alt er faktisk klart til jul; til og med bunkene på jobb! Imidlertid er jeg sliten, men glamorøs;) Rød silkekjole, tynn, grå ullbody, svarte høyhelte støvletter, rød lebestift, og Serge Lutens fabelaktige parfyme. Plagges Julevariasjoner triller på ipoden, mens julechaiteen nyytes.. Dette er da kosetime, ikke sant?! Jeg ønsker alle en fabelaktig jul!

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Mm, jeg liker også vintermakeup!

Kristin: Trening er glamorøst!!

Bokomat: Ah, du blir en blanding av Katharine Hepburn og en Agatha Christie-karakter på Nilen!

Anonym: Takk i lige måde! :)

Jurist: Den dagen bunkene er borte er jeg arbeidsløs :-D Men bunker = kos for min del; mine bunker består jo av plater ;-)

Anonym sa...

Ikke mye glam er i dag. Hvit bluse og tykk ullstrikkejakke i bruntoner over til svarte bukser, lilla skjerf og nesnalobber, hadde ikke tid til skobytte da jeg kom inn i dag, hehe.. Et spm forresten, hva mener du om pels? Er det glam eller er det fy? Ha en riktig god jul, jeg skal til Russland og blir uten pc en ukes tid.
Hilsenen kommer fra et offisielt bikkjekaldt kontor i det kalde nord

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Det høres kaldt ut! :) Russland også! Ang. pels: Aldri. Til nød second-hand. Men ikke søren om jeg vil støtte pelsindustrien.

Anonym sa...

Her går det i rødt, hvitt og sort: Rød omslagsgenser med hvit topp under, røde lepper - og faktisk et rødt øye pga. øyekatarr... Sort blyantskjørt og sorte støveletter dertil. Og siden håret nylig ble frisert og fikk en mørkere farge enn vanlig, er også det nesten sort. Planer for dagen: Gjøre unna alle ordrer og e-poster som må besvares og deretter drikke julegløgg i hagen (!) hos broren min og se på at utendørs-julegrana blir tent.
God jul!

Ingvild S L sa...

Da var det juleferie!
Skal dra med natttoget i kveld, så en svært rolig ettermiddag.
Katten har barnevakt, huset er rent og hele garderoben til turen er planlagt på polyvore.com.

Ønsker dere alle sammen en glamorøs jul og et strålende
nytt år!

Glamourbibliotekaren sa...

Henrikka: Gløgg i hagen hørtes koselig ut! :)

Lille Pu: Det samme til deg! :)

Populære innlegg