lørdag, desember 22, 2007

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 22

Aaahhh. Juleferie. I dag skal jeg varme opp til jula på følgende måte: Julete... og bøker. Har dere kjøpt inn julete? Har dere vært på biblioteket / hos venner og lånt nok bøker til juleferien? Hvis ikke, i dag er dagen.

6 kommentarer:

Jenny B sa...

JA, nu är jag också ledig! Jag sitter och dricker rött julte och lyssnar på radion. Idag skall jag slå in presenterna jag skall ge bort. Nu ser jag fram emot alla böcker jag skall hinna läsa under alla dagarnas ledighet!

Anonym sa...

I dag har jeg tatt julevasken. Alt er reint og fint til jul. I morgen skal jeg drikke te og lese i en god bok foran peisen. Gleder meg. Det er godt med jul og fri. Ønsker alle en fredfull jul!

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Jeg også! Den jeg leser nå er på 500 sider, så det spørs hvor MANGE bøker det blir.. men i allefall én! :)

Anonym: Takk det samme!

Bokomaten.. sa...

Mm.. köpte Death on the Nile och hoppas på att få läsa lite i mellandagarna. Pyjamas och sockar som i inlägget ovanför är precis rätt! 2 veckor avslappnande ledighet är precis vad hjärnan behöver.

Glamourbibliotekaren sa...

bokomat: Straks julaften kommer, aner jeg ikke hvilken ukedag det er! Bevis på at hjernen faktisk kobler ut i ferien. :)

Anonym sa...

Min plan for bøker er å få tilbake en skikkelig murstein fra en kompis som har lånt en bok jeg ikke har lest. Og etter å ha klemt litt på et par pakker, er jeg ganske sikker på at det vanker bøker fra lillesøster også. :)

Populære innlegg