onsdag, desember 12, 2007

I operaen for siste gang

Yndige snefnugg


Den årlige tradisjonen for glamourgemalen og jeg, altså å se Nøtteknekkeren i desember, ble litt spesiell i dag. Det var siste gang vi var i den gamle operaen! Jeg tok en del bilder av interiør og detaljer - og noen smugbilder fra forestillingen. Litt vemodig... men samtidig gleder jeg meg som en gal til den nye operaen åpner!Spretne russere

9 kommentarer:

arne sa...

Jeg likte godt det siste bildet, danserne er virkelig i lufta. Jeg ser for så vidt ikke så mye fra til operaåpningen, men til en åpning av en ordentlig jazzscene (jeg vil ikke ha den i operaen e.l.) og et fint sted for nye Cosmopolite.

Jenny B sa...

Nötknäpparen som är så vacker! Vilket fint minne av den gamla operan, och så härligt jul-igt.

Glamourbibliotekaren sa...

Arne: Ja, de flyr høyt, de russerne! (Det er litt begrenset hvor gode bilder man kan ta med et lite digikamera når man sitter i mørket nest bakerst på balkong, hehe). Jeg håper Cosmopolite flytter til Soria Moria - jeg skrev litt om det lenger ned her, for et par-tre uker siden.

Jenny: Jaaaa, det er veldig juleaktig! Vakker musikk.

Anonym sa...

Jeg kommer i så ekstremt god julestemning av Nøtteknekkeren. Deilig! Så den på fredag og koste meg glugg ihjel!

Johanne sa...

Var og hørte på Juleoriatoriet med Oslo Bach-kor i Fagerborg kirke i går, og deretter på Mikrobryggeriet og drakk årets første juleøl. Finfin bruk av mørk desemberonsdag. Mon tro om Glamourbibiliotekaren gjorde det samme?

Glamourbibliotekaren sa...

Pip: Ja, den er veldig koselig!

Johanne: Jeg hadde kjøpt nøttebilletter lenge før jeg så at bachkoret skulle synge samme dag.. så jeg tenkte å høre dem i Bærum på tirsdag istedet, men det rakk jeg ikke gitt. Veldig synd. Anyway, jeg tror det kommer en sjanse til rett før jul.. med et annet kor.

Anonym sa...

Aiai, jeg er nyinnflyttet i Oslo, og var og så Nøtteknekkeren for første gang på mandag. Veldig fint var det! Det blir sikkert en tradisjon i den nye operaen!

Anonym sa...

Jeg var også og så Nøtteknekkeren i Operaen i går kveld! Som liten så jeg Nøtteknekkeren hvert år, men nå hadde jeg hatt et langt opphold. Og da jeg så forestillingen igjen i går, skjønte jeg hvor mye jeg hadde savnet den.

Dette er først gangen jeg kommenterer, men jeg har abonnert på bloggen din i et par måneder nå, og jeg synes den er veldig fin.

Glamourbibliotekaren sa...

Snosen: Det blir garantert fint! Gleder meg allerede.

Julie: Velkommen hit! :) Hyggelig at du liker bloggen.

Populære innlegg