fredag, januar 18, 2008

EttermiddagsglamourAaah. Ettermiddag i solen i Bryant Park, med Proust og en vanilla latte som selskap. Deilig aa slappe av! Det er virkelig vaarstemning her, fuglene kvitrer og sola varmer i ansiktet. I helgen skal det dog bli kaldere.Hot cocoa og peis, tenker jeg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå, Proust! Tid og overskudd til å virkelig NYTE Proust er glamour på høyeste nivå... En herlig kombinasjon med latte og NY. Kos deg videre :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, ogsaa i vaarsolen... Men ti meter unna spilte de inn "Rachel Ray on ice", et eller annet talkshow der alt foregikk paa isen, saa jeg maatte forsaavidt konsentrere meg for aa stenge lydene unna :)

Anonym sa...

Sitter å koser meg med siste ukes innlegg i bloggen din. Har akkurat kommet hjem fra paris, hvor jeg koste meg med vanilla latte og hvit mocca kaffi fra Starbucks hver dag.
Vil takke så mye for tips ang paris, og collagen du lagde til meg. Du får kose deg i NY. Jeg skal hvertfall leve lenge på paristuren.
Lurte forresten på en liten ting. Har du hørt om Shakespeare bokhandelen nær St.Michel? Er en kjempekoselig, gammeldags bokhandel. Kjøpte meg 8 bøker der. Bodde bare et kvartal unna, så hendte at vi gikk innom der på kveldstid:)

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Jeg kom fram til at hvit mocca, vanilla latte og caramel macchiato smaker helt likt. :-D Shakespearebutikken er fantastisk, veldig kjent!

Populære innlegg