torsdag, januar 31, 2008

Fine mormor.
(1908-2008)

14 kommentarer:

fru winther sa...

Kjempefin mormor! Jeg tror nok hun er fra samme epoke som min- jeg klarer visst ikke å slutte å være fjetret over bilder fra mormors ungomstid- nitidig lagte bølger i håret, lekre små hatter og drakter og bilder av sprudlende vennegjenger på tur.Er overbevisst om at de hadde med platespiller og danset til Book-Jenssen eller hva som nå enn var in på den tida :-D

Mari sa...

Ja, også drakk de saftogvann og hadde det liddeli moro:)

Anonym sa...

Verdens tøffeste dame.

Takk for alt.

Glamourbibliotekaren sa...

ja, og verdens klokeste.

Anonym sa...

Oldemoren min ville blitt 100 år i dag. Hun var en stilig københavnerfrue som bodde hjemme hos seg selv til det siste, drakk cognac, røkte sigar og spaserte rundt i sitt fasjonable boligstrøk til hun døde for få år siden. Svært høy glamourfaktor som jeg skulle ønske jeg hadde arvet mer av...

Anonym sa...

Vet du - jeg så ikke årstallet ved bildet. Hun ser jo bare så flott og tøff ut - det var vel ikke så mange damer som selv kjørte tur med bil på den tiden, og det sier jo litt.

Glamourbibliotekaren sa...

l1: Ja, hun var første dame i bygda med eget førerkort :)

Anonym sa...

Kondolerer :(

Glamourbibliotekaren sa...

Takk...

Glamourbibliotekaren sa...

irenuccia: Du kan jo velge å bli mer som henne! :)

Anonym sa...

Kondolerer. Jeg så det i avisa i går. :(

Glamourbibliotekaren sa...

Wannabe: Takk - du husker henne kanskje?

Anonym sa...

Jeg husker henne veldig godt. Hver gang vi har kjørt forbi gården på tur opp til fjellet, så har jeg tenkt på hvordan det har vært med henne.

Britt Åse sa...

Dette skjønte jeg ikke før nå. Kondolererer, Glamourbibliotekaren, -men samtidig gratulerer med at du har hatt en sånn flott mormor :-).

Populære innlegg