fredag, februar 01, 2008

Glamorøs fredag


God morgen kjære venner!

Svartkledt i dag, med mormors perler og parfyme (Chanel no.5).

Ikke mange planer for helgen - jeg skal fortsette på plateprosjektet mitt, der jeg fullførte Mendelssohn i går. Egentlig gjelder jo dette alle platene mine, ikke bare de klassiske, selv om hovedfokus har vært der. Jeg tror jeg gjorde meg ferdig med Beach Boys før jul, så nå står Beastie Boys for tur... og deretter kommer noen lykkelige uker med samtlige Beatlesplater!

Også skal jeg lese.

Hva med dere?

18 kommentarer:

wine-fueled narcissism sa...

Endelig fredag! Noe som minner meg på at jeg må huske å plukke opp tulipaner på vei hjem i kveld.
Jeg skal på semesterets første seminar ved Universitetet, før jeg skal på jobb i kaffebar.
Ikke så glamorøst det kanskje, men jeg tar det igjen med beige nystrøket skjorte (som har ligget med en duftpose i noen dager, dufter himmelsk av lavendel!), grå deilig kardigan fra Zara, perler i ørene og mitt nydelige nye røde og elfenbenshvite kamèsmykke som kom i posten i går. Å ja, også Coco Mademoiselle selvfølgelig. Nå skal jeg drikke deilig nykvernet kaffe fra Guatemala og spise rundstykker med egg.

Ha en deilig fredag!

Anonym sa...

Novisen kjører pinstriped i dag, litt kjedelig men drar på med en stor ring som eneste smykke. Og en god dusj Silver Rain, + Lancome på munnen - den heter "pense à moi" har jeg ikke glemt skolefransken betyr det "tenk på meg"..

Anonym sa...

Ikke så veldig glamorøs fredag på meg ettersom jeg skal jobbe fra 08.00 til 23.00. Eneste positive med det er at jeg får gratis middag på jobben:) Har på meg grønn cardigan og dingleøredobber. Bak ørene har jeg Fendi Palazzo som jeg kjøpte i Paris.

Mari sa...

Casual glam her i dag, med kornblått og svart.Svarte strømpebukser, kort kornblå kjole i økologisk bommull, og svart cardigan i merinoull. Blå fisker i ørene og iris nobile bak ørene.
Jeg tar en litt lengre morgen enn vanlig med god frokost før jeg går til skolen og jobber på diplomprosjektet mitt.

Anonym sa...

Ikke altfor glamorøs i dag. Er hjemme fra jobb for å lese til eksamen som går av stabelen i ettermiddag. Så fokus ved påkledning har vært mer på komfort enn glamour, men med rød leppestift, blått silkeskjerf og sort kashmirgenser så føles det bra i hvertfall. :)
Plan for helgen: Se på lamper, betale depositum på seng og sofa og kjøpe kjolestoff til sykurs neste helt.

Lynetmor sa...

I dag har jeg rød topp. Følte for denne fargen i dag. Tenkte det ville passe i dette været som består av snø, snø og snø og litt vind. Ellers har jeg et langt smykke og amor, amor fra chacarel bak ørene. I helga skal vi blant annet på biblioteket med barna og se på en forestilling om en Klovn.
Ønsker deg en fin fredag.
Hilsen bibliotekaren (utdannet våren 2001)

Anonym sa...

Deilig med fredag - jeg har brunt kort skjørt, krem bluse/genser og rust kort strikkejakke med fløyelskanter. Bak ørene Chloe en gammel favouritt. I helga skal vi forhåpentligvis gå på skøyter. Og så skal det bakes boller - for på søndag er det fastelavn. Beatles er bare så bra - får dessverre ikke spilt de gamle platene mine, fordi platespilleren ikke er koblet til.Det må vi se å få gjort noe med! God helg!

Anonym sa...

Bare medium glamorøst i dag, med svart og hvit kjole over svarte bukser. Oppsatt hår, plommerøde lepper og en dusj Bvlgaris Extreme hjelper på. Helgens glamorøse aktiviteter: "Heath Ledger Tribute"-filmkveld med gode venninner i kveld, og ellers holde varmen innendørs i den varslede stormen som visstnok skal sveipe inn over Trøndelag i helga. Brrr - gleder meg til vår!

Jenny B sa...

Hurra för fredag! Jag har svart dräkt och nyklackade skor, ljusgrön polotröja, örhängen och ögonskugga, vackert mörkrosa läppstift och doftar av CdG Lily. Ikväll skall jag träna Body Balance - skönt att få sträcka och stärka hela kroppen! Efter det blir det en massa bra TV-program att slappna av till.

Ha en fin fredag och en fin helg!

Bokomaten.. sa...

Ny blågrå blus till höga jeans och VARMA stövlar för det är riktigt slaskigt ute. I sminkväg har jag mitt nya lancômesmink på såväl mun som ögonlock. I helgen planeras det emd glamour på högsta nivå då jag skall på bal och vara flott i långklänning. Kan dock inte bestämma mig för stil. Breakfast at Tiffanys eller glamouröst vitt? El gammeldags rosa eller sofistikerat guld? Några förslag?:)

Økologisk rock sa...

Apropos plateprosjekt: Jeg fikk en gang den gode idèen å sortere alle cd'ene etter farge på coveret.
Det så fantastisk ut, men det var selvfølgelig umulig å finne noe som helst... Det anbefales ikke (ihvertfall ikke til folk med mer enn 1000 plater i samlingen...)
:-)

Snåta sa...

Med min 38 ukers babymage går det i mammabukse med strikk for n'te dag på rad:-) Men jeg har en deilig mørkebrun høyhalset lang genser over, så da ser jeg slettes ikke så verst ut. Siden jeg er i permisjon disponerer jeg foreløpig tida mi 100 %, så i dag blir det lunsj med ei venninne. I morgen skal jeg se Mannen som elsket Yngve på førpremiere. Og ellers? Slappe av, drikke te, høre på radio og lese aviser og bok.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Jeg synes som vanlig dere høres riktig glamme ut, jeg :)

Bokomaten: Mmm.. vanskelig valg.. jeg tror jeg holder en knapp på Breakfast at Tiffany's! :)

Oslosko: Haha, ja, det kan også være litt avslørende. Hvis du f.eks. skulle ha en plate fra Tylden - kanskje heller utenkelig, men isåfall ville de komme ved siden av platene fra Deutsche Grammofon. HAHA :-D Ole Ivars og Schubert hånd i hånd. Men det får være måte på schizofren platesamling ;-)

Anonym sa...

Hei! Har ikke skrevet inn her på lenge! Glammer opp en litt nervøs fredag med svart genser med v-ringning både i ryggen og framme, lilla mønstret skjørt fra Tanzania, hårbøyle og høye støvletter. Når jeg går ut har jeg min rosa vinterkappe i 60-talls stil og min fantastiske nyinnkjøpte hvite turban-lue. LOVE IT! Leppene er selvsagt røde. I kveld skal jeg spise fondue med gode venner og i helgen skal jeg hjelpe svigermor med å montere hyller. LIvet er ganske bra!

Anonym sa...

Endelig fredag, og så fine alle er!

Liker at mange bruker 'kappe' istedet for 'jakke' eller 'kåpe'. Vinterkappe høres virkelig glamourøst ut!

Jeg har skjørt idag, til ære for helga. Det er grått med svarte tjukke strømpiser under og så har jeg svart singlet og lilla ullgenser. Har allerede hanket inn flere komplimenter på jobben, tror glamourøs fredag er i ferd med å ekspandere nå altså!

Eller er det J'adore på halsen og klokke som eneste accessoir, med unntak av sennepsgult ute-skjerf som er blitt tatt i bruk inne pga ubehagelig lav temperatur..

Mari sa...

Deilig med fredag! Jeg er glam med kort svart skjørt, men nå synes jeg virkelig det går på stumpene med klesbeholdninga. Det kan bare bety én ting: Jeg nærmer meg den store klesskapoppryddinga! Sist foretatt før flytting i 2001... Kanskje Glamourbibliotekaren vil dingle med beina fra sidelinja og bidra med nådeløse kommentarer? For nå trengs det en hard linje!

Åh, men en leppestift må jeg da ha her et sted...

Anonym sa...

Høres koselig ut!
Jeg skal lage pannekaker, gjøre litt lekser, lese, rydde, se tv og trene litt :)
Ha en fin fredag!

Britt Åse sa...

Slappe av og nyte nyvasket hus :D og legge på plass nystrøket tøy. Dessuten har jeg vasket dyna mi, og det føltes ganske glamorøst å legge seg i nyvasket seng i går kveld :).
Det blir inneliv iført ikke-pent kosetøy for det meste, tenker jeg - en tur på spinning i ettermiddag, dog.

Ingen tøying i dag. Jeg skal ikke tøye på mange uker. Alle som trener; se dette!
www.toyningsstudien.kunnskapssenteret.no/ .
Litt mer om det i bloggen min.

Populære innlegg