tirsdag, januar 15, 2008

Finn stilen: Casual glamour i regn


En leser tipsa meg om denne grønne regnjakken med neshorn på - den kommer fra IdaT (takk, Fairytale!). Støvler fra Vikings retroserie, messengerbag fra Tods, paraply fra New York Public Library Shop, stripete genser fra Dorothy Perkins, smale jeans fra Prada, en iPod er et must når man trasker ute i regnet, øreringer fra Accessorize, deilig eksentrisk parfyme fra L'Artisan (Fou d'Absinthe), og noe jeg har lært dere før: Røde lepper høyner regnværsglamouren betraktelig! Leppestiften er fra Laura Mercier. Kom dere ut!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en lekker regnværstil og betraktelig mer glamorøs enn den jeg benytter meg av i regnvær. Tror jeg skal adoptere denne :)
Må forresten si at Bergans har en utrolig lekker regnkåpe (hvis man ser bort fra prisen). Den heter Lady TrenchCoat Oslo.

Anonym sa...

Tusen takk for en fin blogg som jeg har mye glede og nytte av. Jeg er på jakt etter en regnjakke/regnfrakk à la den i collagen. Har du (eller noen av leserne dine) noen tips til hvor jeg kan finne en fin en?

Anonym sa...

Jeg ble i godt humør av den grønne regnfrakken - synd den ikke har hette. Jeg ønsker meg en oransjefarget regnkåpe med blomster eller annet, som har hette.Og med det triste været som er i Oslo, hadde det vært fint med noe som lyste litt opp.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym1: Takk for tipset!

Anonym2: Du kan bestille denne fra websiden som jeg linker til under collagen. Ellers: Her, her og her er tidligere tips.

l1: Høres veldig marimekko ut! :)

Anonym sa...

så søt!!! akkurat min stil! og også perfekt til spasertur med den store digre hunden min!!

Mari sa...

Jeg husker at Vetle Lid Larssen en gang sa i en intervju (dette må jo ha vært i KK) at noe av det vakreste han kunne tenke seg var en kvinne i regn, med leppestiften LITT gnidd utover av regnet, MEN BARE LITT! (Jeg merket meg det fordi det var litt pompøst, men bevares, leppestift i regn - det må altså til)

Anonym sa...

På en regntung dag var en pakke i posten akkurat hva jeg trengte! :) Tusen takk! Fyr på peisen og vakker musikk! Du er god på hverdagsglamour :)

Glamourbibliotekaren sa...

Antares: Ja, da er det nok lurt å ha vannavstøtende materialer fra topp til tå! :)

Mari: haha :-D Tror jeg står over å gni utover leppestiften (med vilje, i allefall)

Trine: Så fint at den kom fram! (for dere som ikke vet det: Trine var en av vinnerne i jubileumskonkurransen)

Anonym sa...

leppestift er eit must, kjenner meg avkledd utan den. Men eg lurer på: Du sverger til den tradisjonelle leppestiften har eg skjønt. Eg har derimot "oppdaga" leppestiftane til Max Factor i lipfinity-serien fordi dei sit så fantastisk godt på leppene, opptil fleire timar. Denne erfaringa har eg ikkje med "vanlege" leppestiftar. Men har du kanskje ein som skiljer seg ut m.o.t. at den ikkje blir oppbrukt på "no time"? Eg må jo ha på nytt lag så ofte fordi dei fleste sit så dårleg på leppene. Transparent gloss er ikkje noko for meg, det er leppestift som gjeld. Kva tenkjer du om leppestiftar?

Glamourbibliotekaren sa...

Ylajali: Jo altså, skal man ha en leppestift som sitter bra, kan den ikke være veldig transparent sånn som mange leppestifter har vært de siste årene. Jeg har god erfaring med noen av MAC sine (de har forskjellige typer), Chanels Hydrabase-leppestifter, enkelte fra Dior... Jeg har prøvd Lipfinity men de fikk jeg litt klaus av. Jeg har ikke noe i mot å påføre leppestift flere ganger i løpet av dagen, så holdbarhet som sådan er ikke superviktig for meg. Jeg synes det er helt ok å ta på et nytt lag etter lunsj, for eksempel. Dessuten drikker jeg jo te hele tiden, og det meste av leppestiften sitter igjen på koppen... så ja, jeg legger nye lag, men har aldri tenkt på det som noen ulempe.

Jeg overlater til min venninne JennyB å tipse om leppestifter som sitter godt! Stay tuned.

Jenny B sa...

Tack för förtroendet! Jag kan instämma med Glamourbibliotekaren ang. läppstift som håller bra under svåra omständigheter. Chanel Hydrabase, de mer krämiga från Dior, och Guerlain. En bra idé för situationer där läppstiftet kan råka gnuggas bort litet, är att använda färger nära läpparnas egna färger, och att använda läppstift med litet skimmer. Då kommer det inte att synas lika mycket om litet av läppstiftet gnids bort.

Anonym sa...

Her er en regnjakke som er retro og fin, orange med hette (men uten blomster, da..):
http://www.trendybaby.dk/product/ZirkusZirkus/zirkuszirkus-til-mor-6

For de som kan nøye seg med den grønne finnes den til halv pris på www.sejeunger.dk akkurat nå.

Populære innlegg