lørdag, januar 19, 2008

Mer oppdatering

God middag paa Pongal, restaurant i Little India (Lexington ml 27. og 28. gate). Alt paa menyen er vegetarisk. Sjelden opplevelse for en norsk vegetarianer. Super konsert paa Blue Note, mer om dette kommer i musikkbloggen etterhvert. Mye salg rundtom, men ikke noe poeng i aa gaa fullstendig og ukritisk bananas av den grunn (det er saa lett aa miste vettet i takt med avslagsprosenten). Det jeg dog fant som jeg slo til paa, var noe jeg virkelig trengte - et hvitt mykt digert skjerf med matchende hvite vanter (100% kasjmir). Halv pris paa Fossil. Nice. Noen cder har det ogsaa blitt; Stacey Kents siste, Dakota Staton-plate fra 50tallet, og en Michael Franks fra 70tallet. Og et par til.

Mer senere; naa er det straks Letterman paa tv. Og siden man ikke faar sett det i Norge lenger (noe jeg aldri kan tilgi NRK for), maa man benytte anledningen naar man er her. Jeg er uansett ikke en som goes clubbing all night long... det vet vel alle som kjenner meg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

_Jeg_ hadde i hvertfall benyttet anledningen til å kjøpe sko der borte mens det er salg og dollaren i tillegg er så lav. Finner aldri noen fine sko jeg liker her hjemme, endte opp med mitt femte par Camper da jeg skulle ha støvletter i år. *sukk*

Glamourbibliotekaren sa...

Jo, det er kanskje ikke saa dumt. Jeg blir bare utaalmodig etter to sekunder i en skobutikk. Men klart, utvalget er jo bedre her. (Jeg ender sikkert opp med joggesko uansett, som jeg alltid gjor, haha.)

Anonym sa...

David Letterman er tilbake på norsk tv i kveld, på TV Norge denne gangen :)

Glamourbibliotekaren sa...

Wow! DET var gode nyheter!! Takk! :)

Populære innlegg