fredag, februar 29, 2008

Glamorøs skuddårsfredag

Vær hilset! Det er fredag! Og hvor ofte kan vi feire glamorøs fredag på selveste skuddårsdagen? (Det kan sikkert noen av dere glupinger regne ut)

Fint smykke i dag, og en interessant miks av to parfymer som jeg leste om forleden: Comme des Garcons røkelseduft Avignon blandet med all american girl-parfymen Bonne Bell Skin Musk. (Jeg tror det var Sarah J. Parker som likte denne blandingen, og jeg har jo begge. Så nå får vi se. Enn så lenge leder Avignon.)

Husarbeid er unnagjort, fredagskvelden bringer lesing av aviser og bøker, lørdag formiddag skal det jobbes, og ellers får jeg besøk av en liten venn på 5 i helgen.

Ha en strålende fredag, kjære lesere!

Update: En kollega har akkurat informert meg om at skuddår på fredag skjer neste gang i 2036. Noe som skjer så sjeldent, omtales ofte som Blue Moon. Derfor, som bonus i dag: "Blue Moon" med Art Blakey & The Jazz Messengers, live fra København 1968 (Bill Hardman på trompet).

28 kommentarer:

Anonym sa...

Glamourskuddår i Tromsøs snøvær blir ikledd Rett&Slett-kåpa mi og et rødt Possum-skjerf fra New Zealand. Da passer det fint med skjørt og høye støvler under. Og Shalimar bak øret. Dagen tilbringes med nesa i en bok. God helg :-)

Anonym sa...

I dag er en super-dag! Det er første forlovelsesdag for meg og min kjære, siden jeg benyttet anledningen og fridde til ham for 4 år siden. :D (Joda, kunne ha fridd hvilken som helst dag, men det ble en bedre historie ut av dette. ;) ) I tillegg tar vi over ny leilighet i ettermiddag. Whoho! 4-roms på Grünerløkka, dette blir bra. Så planen for helgen, og den neste måneden, er å gjøre ting der, og å pakke ned restene der vi bor.

For å feire denne dagen er jeg iført grå topp, kornblå secondhand cashmir-cardigan, brunt, smalt knelangt skjørt med veldig høyt liv og bukseseler (skjørteseler?), brune strømpebukser og brune vårsko. Første gang jeg har blottet anklene utendørs på flere måneder. Katteøyne og Givenchy-leppestift i plommefarge, så jeg føler meg ganske glamorøs, og veldig lykkelig. God helg!

Mari sa...

Skuddår i Hammerfest med glamorøst strålende sol på vakre snøhvite fjell, og på meg i mørkeblå habitt med skjørt og snertent Jackie-skjerf (jeg er strengt tatt ikke sikker på om dette funker, men jeg føler meg glam...). Og i leppestiftkrisa gravde jeg i skuffen og fant et Stilaskrin med frisk, rød leppefarge. Deilig dag!

Britt Åse sa...

Sol over Sørlandet :-). Piquet-skjorte i en flott magentafarge (!) under blå pullover. Dongeribukse og lave sko. Ingen smykker ut over klokka, giftering og forlovelsesring og kjede m/lissommynt som jeg går med hele tida nå, og derfor glemmer.
Duft: "L" fra Lolita Lempicka.
Glam: ny leppestift; Andie carmine fra L'Oreal.
Planer for helga:
Kjøpte tulipaner, gå på vinklubb, trene, prikle små spirer.
God helg!

Anonym sa...

Ettersom jeg skal flytte møbler senere idag er kledselen ikke den mest glamourøse, men jeg HAR startet dagen med kjøpekaffe og sjokolademuffin. Og ikveld blir det reise til Stockholm! Det er glamour nok for meg idag :-)

Anonym sa...

Juristen tilbringer nok en fredag utenfor sykehus, og nyyyyter hvit te (nei, man får ikke medbringe te...), Bach og snarlig lunsj med venninner:-) 70-tallet preger antrekket; helt nye übercoole slengbukser, platåsko og sort vest over blomstrete bluse. Dog ingen glamour uten perler Chanel no 5 og rouge noir! Juristen er langt inne i Freuds psykoanalyse, og skal benytte Kosmorama så langt formen tilsier det. God helg til alle!

Anonym sa...

Oops, jeg har visst glemt fredagsglamouren, men nå skal jeg straks iføre meg eyeliner og mascara (har det med på jobb...). Og så skal jeg til frisøren senere i dag, så da skal dere se at det blir sving på glamouren! Skjønt jeg må egentlig innrømme at jeg sjelden liker frisyren med én gang jeg kommer fra frisøren - det er noe med den der nykliptfølelsen... Frisyren er som regel finest når det har gått et par uker! God fredag!

Anonym sa...

Glamorfredag feires med rutete, litt cowboyaktig skjorte, høye hæler og hestehale. Aqcua di Parma-parfyme og bringebærrøde lepper. Siden jobben min er i et av Oslos høyeste bygg med takterasse, må jeg snart ut og kjøpe meg en kaffelatte og gå opp på taket for å nyte utsikten og sola :)

Planer for helgen: visning, kino med datteren min, drinker hos en venninne på kvelden, flere drinker på Pigalle og hjemmekos på søndag. Deilig!

God helg alle!

wine-fueled narcissism sa...

Endelig fredag! Ferdigstilling av oppgaveskisse i komparativ politikk, svigerfars burdag, noen timer på jobb i kaffebar, vinsmaking og middag med en venn i kveld. Rett og slett en ganske travel glamorøs fredag. :)

Vil førøvrig på det sterkeste anbefale teateroppsetningen av "Populærmusikk fra Vittula" som går på Christiania Teater nå. Jeg har allerede sett det to ganger! Se gjerne bloggen min for en liten subjektiv hyllest. :)

Håper dere alle har en fantastisk dag!

Anonym sa...

Skuddårsdagen feires med skuddårsfest hos venner i dag. :-)
Antrekket har jeg ikke helt bestemt enda - får se hva jeg finner i skapet.. ;-)
I morgen blir det IKEA-tur, og resten av helga blir brukt til pakking av flyttelass.

Anonym sa...

Tett snøvær denne skuddårsdagen i Trondheim. Etter å ha fått skrellet av meg alle nødvendige ytterlag sitter jeg på kontoret i svarte smale bukser, olivengrønn kardigan, gullgrønne støvletter fra Arche, yndlingsringene, Elizabets Ardens Soft Red på leppene og Diptyques Do Son parfyme. Skal snart ha veiledningsmøte med student om en spennende masteroppgave. I kveld blir det skuddårsfest med musikkvenner :-) God helg

Anonym sa...

Grå nederst, lys turkis øverst, fredagsglamorøst innslag er gullring med aquamarin etter mormor. Jeg har støvete leilighet etter nylig avsluttet rehabilitering av bad, gleder meg til å bruke deler av søndagen til å vaske med deilig lavendelduftende Durance. Rengjøringen blir jo nesten glamorøs med Durance og fin musikk :-)

Bokomaten.. sa...

Tjohoo, grårutig balongkjol från Sisley och brun polo i ull till det+svarta snörkängor. Smink från lancôme och nyklippt. Skottdagen tänker ägnas åt födelsedagsshopping åt en vän som kommer och hälsar på i helgen och resten av helgen blir otroligt glamourös då jag skall på BAL på min gamla studentförening.:) Åter igen beslutsångest om klädesval..

Bokomaten.. sa...

Och gratulerar till Gattolina.:) Hoppas årsdagen blir finfin!

Anonym sa...

idag ble det casual istedet for glamour, gitt. forsoving gjør det slik.

dog, parfyme ble det tid til og med gullpennen til yves rocher, mascara og rouge så ble det iallefall litt god-følelse.

det blir flytting for meg denne helga, samt legge parkett og male lister.. satser på en tur på kino og god mat og vin på kveldstid slik at det ikke blir for traust..

god helg!

Catbert sa...

Jeg låner bahaienes "julaften", høytiden "Ayyam-i-Há", og tillater meg å feire litt med for meg selv. I den anledning har jeg pyntet meg med en blå topp med perler og paljetter som kommer litt til syne under en svart omslagskjole. Som jeg forstår er det, er det en høytid der en skal være snill og gavmild, så jeg skal prøve på det denne helga.

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: Mmmm, Shalimar..

Gattolina: Grattis med både forlovelsesdag og leilighet!

Mari: Du er garantert glam, det er du alltid!

Britt Åse: mmm, fin leppestift.

Mdm Bricolleur: Stockholm er glamour så det holder.

Juristen: 70-tallet rules!

Grammatiker: Frisørbesøk på en fredag er jo instant glamour!

Gullpels: mmmm... Iris Nobile, var det ikke? Den er så fin.

Stine: Det høres ut som en bra fredag!

Wannabe: God tur til Ikea, og lykke til med flytting!

Sol: god helg og god fest!

Korist: Helt enig; jeg fryder meg alltid over å vaske klær med mitt øko-lavendel-vaskemiddel..

Bokomat: BALL! åååhh!

Lene: Casual = glamour :)

Catbert: Interessant! God "jul"! :)

- B sa...

Ingen glamour på meg så langt i dag heller, men nå skal jeg straks benytte meg av to unger som sover og hoppe i dusjen.
Og siden jeg har lest alle kommentarene her inne, så skal jeg uppe glamourfaktoren betraktelig etter den, jeg lover! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

En dusj høyner jo glamourfølelsen betraktelig! :)

Anonym sa...

Trist dag med begravlse. Dermed er antrekket sort med perler og oppsatt hår (antrekket er i alle fall glamour).
Har ingen planer for helgen, er alene med ungene og vi skal bare kose oss.

God helg, mvh SJH

Glamourbibliotekaren sa...

SJH: Kondolerer :(

Anonym sa...

Sånn passe glamourøs i dag med sølvgrå ankelbukser fra Mexx, grå ullcardigan med hvit topp inni og sorte støvletter. Diamanter i ørene og mitt søte "Bridget Jones"-hjertesmykke rundt halsen. Chloe bak ørene og Max Factors silkgloss i Barely Berry på leppene (mon tro om jeg skal tørre rød leppestift en av disse dagene...). Helgen blir stille og rolig med masse tid til mine to prinsesser, samt bursdagsmiddag for svigermor på søndag.

God helg.

Susy Q

Anonym sa...

Ett lite ydmykt ønske fra en bevisst jurist ift. at 70-tallet ruler igjen (hvis man ser bort fra kidsa som fortsatt surrer rundt i smal åttitallsdongeri;-)), la noen utvalgt grunnverdier resirkuleres også! Økologi, solidaritet og engasjement... Ein bisschen Frieden...

Anonym sa...

Glamorøs fredag med nyvaska hus og ny olakjole (Ligner på den fra Gap). Kvelden tilbringes på jobben. Har med meg en bok og sjokoladefudge, så skal kose meg skikkelig:)

Siljesfashion sa...

Glamorøs fredag med manicure, pedicure og ansiktsmaske for imorgen skal jeg i bryllup og da må man være litt ekstra glamorøs synes jeg! Liker forresten bloggen din veldig godt, masse fin inspirasjon. Håper du har tid til å sjekke ut min på www.siljesfashion.blogspot.com

Glamourbibliotekaren sa...

Susie Q: God helg til deg også!

Jurist: Ja, klart, prøver jo å formidle sånt via bloggen da vet du..

Randi: Ha en bra jobbkveld!

Siljesfashion: God fornøyelse i bryllup!

Anonym sa...

Skuddårsdag på en fredag skjer 14 ganger i løpet av en 400-års-periode, leste jeg i Klassekampen i dag.
(Og jeg har på meg slack (men ganske fin) svart bukse, anti-G8-t-skjorte, ei litt hiphopaktig hvit, høyhalsa jakke, og svart hettejakke over det. Og lester/ullsokker på beina. Og så har jeg faktisk litt sminke på. Og skal bruke helga på en oppgave jeg må levere på mandag.)

Glamourbibliotekaren sa...

Mn: Takk for statistikk! Og lykke til med oppgave :)

Populære innlegg