søndag, februar 17, 2008

O herlige søndag.


Varme rundstykker til frokost, dansetrening, kafé med venninne, åpen grønnsaksbutikk, musikk i mengder, god bok, film, rent sengetøy og te på senga. Jammen er det mange ting å glede seg over her i verden - husk nå endelig det, mine venner.


Update: Og bedre ble det. Da jeg satte på radioen ved senga nå kl. 23.20, kom Schumanns "Dichterliebe" med Fritz Wunderlich. Altså den fineste sangsyklusen jeg vet. I den nest-fineste innspillingen jeg vet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, for en vidunderlig fin søndag du beskriver!

Vil bare tipse om at Anthropologie har begynt å skippe til Europa! Desverre ikke til Norge i første omgang, men er vi mange nok som maser om at vi ønsker Anthropologie på døra, vil de nok ta hintet.

Ha en fortsatt fin søndag!

Glamourbibliotekaren sa...

Japp, jeg vet :) Men jeg er så avhengig av å prøve klær og sko først, og Anthropologie har litt rare størrelser og passformen er ikke alltid helt vellykket, så jeg foretrekker alltid å shoppe i en butikk fremfor nettet. God søndag til deg også! :)

Jenny B sa...

Jag har också tränat idag, läst intressanta tidskrifter och dessutom hunnit gå på galleri med en väninna. Nu känner jag mig riktigt nöjd med dagen och helgen!

Britt Åse sa...

Det er så sant som det er sagt :-). Jeg for min del har brukt helgen til å lage fin middag etter alle kunstens regler på lørdag, og dagen i dag til å restituere meg samt vaske opp. Det er greit og hyggelig med oppvask også,-særlig når man er to :-).
God resten av søndag, og ha en fin uke!

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: Sounds good! Jeg så maleriene i linken fra bloggen din, veldig fine.

Britt Åse: Oppvask kan være fint, også om man har radio og god tid! :)

Anonym sa...

Hei, og takk for mye fint lesestoff på bloggen din. Og ikke minst takk for opplysningen om Manon Lescaut. Skulle tilfeldigvis til Tromsø, og storkoste meg på kinoopera! I tillegg kommer selvfølgelig spørsmålet: Hva er så den fineste Dichterliebe-innspillingen du vet om? Er det noen som er mer wunderlich enn Fritz?

Ha en fin uke!

Glamourbibliotekaren sa...

Bra! :) Gleder meg vanvittig til operakino kommer til Oslo.

Min favorittinnspilling av Dichterliebe er Ian Bostridge sin fra 1998. Forøvrig en av de beste platene Bostridge har gjort (i tillegg til Bach-kantate "Ich habe genug" fra 2000). Men bevares, det finnes mange fine Dichterliebe-innspillinger. Jeg håper Werner Güra skal gi den ut en gang; konserten hans i august var flott.

Populære innlegg