onsdag, mars 12, 2008

Dagens glamourtips: Delikate såper

Velduftende såpestykker er kanskje en litt glemt hverdagsluksus. Men de finnes fremdeles, særlig i helsekostbutikker - men også små interiørbutikker som selger litt av hvert. Et tips er å legge dem i klesskapet mellom undertøy, klær og sokker.

Denne har jeg i dusjen nå: Melos villrosesåpe med naturlige planteoljer, kjøpt i helsekostbutikk.

11 kommentarer:

Mari sa...

Så fristende - jeg fikk lyst til å spise den opp. Kan hilse fra såpeindustrien og si at de ler hver gang de selger en av de nymotens "håndskum"-variantene. Så hold fast på såpestykkene - i den grad de ikke spretter ut av hånda - og begrens såpemillionærfortjenesten samtidig!

Torunn sa...

Lush har de herligste såpene!
Dessverre finnes det ikke i Norge enda, men om noen vil være med å starte butikk så er jeg med!
Vi stakkars avhengige må handle i bøtter og spann når vi er utenlands.
www.lush.com

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, Lush er supert. Alkmaar-såpen er min favoritt, med Kharma hakk i hæl.

Anonym sa...

Jeg foretrekker såpestykkene fra Nesti Dante (tror det heter det). De lukter herlig, og hendene mine blir veldig myke av de.

Anonym sa...

Søstrene fra klosteret på Tautra lager nydelige urtesåper, som blant annet kan kjøpes fra St Olav bokhandel i Oslo og Nidarosdomens butikk i Trondheim. Anbefales, også av kulturhistoriske grunner!

Glamourbibliotekaren sa...

Cool, visste ikke at Tautrasåpene var å få tak i her i byen! De er kjempefine!

Mia sa...

En annen fantastisk en er English Lavender serien with the little duck-drawing...mmm :)

Anonym sa...

På grunn av at jeg får tørre hender, bytter jeg på å bruke flytende håndsåpe og såpe. Den jeg har nå er mild og gir fuktighet, ferskenkjerneolje-såpe med glyserin fra Crabtree og Evelyn. Abefales også fordi den er drøy og dufter godt.

Anonym sa...

Fitjar Såpekokeri har mange gode såpestykker, og de er laget av naturlige ingredienser. Aloe Vera-såpen er genial for uren hud, men den er samtidig mild nok for min ømfintlige hud. De har også spesialsåpe laget i samarbeid med Vera&William for silke og ull. Ja til såpestykker :)
Sånt såpeskum i dispenser er litt ekkelt, jeg tenker alltid at jeg får restene etter at noen andre har såpet inn hendene sine..

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym & Frøken Blå: Takk for tips! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Randi og Mia: takk til dere også! :)

Populære innlegg