onsdag, mars 12, 2008

Dagens kjole


Dagens kjole kommer fra Balenciaga og kan ikke direkte kalles en kjole for grå mus. Minner litt om dusjforhengene på badene hjemme hos bestemorgenerasjonen... i positiv forstand!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig!

Anonym sa...

Åå lekker! Ønsker meg så intenst en fin halterneck-kjole i lignende snitt. Ikke nødvendigvis helt fotsid, og ikke nødvendigvis med fullt så høy dusjforheng-faktor. Og kanskje ikke i Balenciaga-prisklasse heller. Noen som har gode forslag til hvor den kan finnes? Skal forresten til London i helgen, tips der?

Anonym sa...

Vero moda har noen liknende, flere ulike fargekombinasjoner og sikkert ikke dyre. De er desverre i kunststoff av noe slag, så for meg holder det å se.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg så en lekker lilla kjole på Neste Stopp i dag - tror det var halterneck; i allefall var den lang og ermeløs med knyting e.l., lilla og lag på lag, med store sommerfugler på... veldig fin!

Anonym sa...

Takk for tips! London var full av kjoler, men jeg mistet kjøpemotet. Ble dessverre overmannet av "jeg trenger jo egentlig ikke nye klær, hvilken anledning skulle jeg bruke den i, og dessuten er det jo aldri varmt nok for sånne kjoler"-syndromet. Men skal sjekke Neste Stopp neste gang jeg er i en by der de finnes!

Populære innlegg