tirsdag, mars 11, 2008

Finn stilen: Retro regnværstirsdag


Selv om været er grått og trist, eller kanskje nettopp derfor, kan man jo gjerne kle seg fargerikt på en regnfull tirsdag. Blomstret retroinspirert skjørt fra Kailo Chic, svart enkel topp fra Dorothy Perkins, strømpene er også derfra, brune Mary Janes fra Chloé, 70talls skulderveske fra Candy Says, smykke av treperler fra Accessorize, og Yves Saint Laurents store 70tallsklassiker Opium.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig! Særlig skjørtet, som minner om noe fra barndommens somrer! Jeg må nok ta frem det fine svarte og hvite retro-skjørtet fra i fjor snart. Skjørt er gøy. Morsomme sko også, men hvem klarer å gå på sånne oppoverhæler? Ikke små runde korister - selv om det heldigvis finnes høyhælte sko som jeg også kan gå med! Ha en fin regnværstirsdag :-)

Mari sa...

Åh, nå lengtet jeg etter akkurat det skjørtet! Men jeg har et annet på meg og er riktig fornøyd med dagens glamournivå. Etter at jeg begynte å følge opp glamorøs fredag har det nesten smittet litt over på de andre dagene også:)

Anonym sa...

Nydelig! Liker alt, men spesielt godt fargene. (til og med parfymeflaska passer jo inn fargemessig)
Fine sko å sitte på kafe i :-) I Trondheim er Dromedar(ene) i midtbyen spesielt bra, men skulle gjerne ha hatt bra kafe i egen bydel også!

Anonym sa...

Jeg er kjempeglad i Opium! Den er varm og tung og trygg... En parfyme min mor brukte, men som også er en mannemagnet av de sjeldne!

Glamourbibliotekaren sa...

Korist: Ja, jeg får assosiasjoner til slike korte frottéshortser?!

Mari: Det ville kledd deg godt!

Sol: Solfylte farger på en regnværsdag :)

Anonym: Jeg også, bruker den titt og ofte. Hmm, den har jeg vel faktisk ikke skrevet om ennå.. det må jeg gjøre!

Anonym sa...

Nydelig collage. Fikk lyst til å iføre meg alt unntatt parfymen. Opium er virkelig ikke en duft for min sarte nese...

Susy Q

Anonym sa...

ja, skriv om Opium! Interessant temaet "mannemagnet" også. Jeg hadde en venninne i studiedagene som elsket den, og hun var en mannemagnet, mest av andre grunner tror jeg da helst! :-)

Anonym sa...

Ja til enda flere collager :) !!!!

Anonym sa...

Skjørtet ruler!!!

Populære innlegg